Sovellusten lataaminen ja asentaminen

Marketplace on sovelluskauppa joka esittelee Firefox OS -laitteellesi suunniteltuja sovelluksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä ne löytyvät ja kuinka niitä asennetaan.

Löydä hienoja sovelluksia

Kun avaat Marketplacen, näet luettelon suositelluista ja suosituista sovelluksista.

• Napauttamalla All Categories voit valita, millaisia sovelluksia suosittujen sovellusten luettelossa näytetään. Jos valitset esimerkiksi "Games", näet suosituimmat pelit.
    All Categories
  • Jokaisella Marketplacen sivulla on luonnollisesti hakuruutu, jonka avulla löydät täsmälleen etsimäsi.
    Marketplace search
  • Selatessasi sovelluksia voit napauttaa mitä tahansa sovellusta, jolloin näet siitä yksityiskohtaisempia tietoja. Näet myös ruutukaappauksia, pidemmän kuvauksen ja arvosteluja.
    App details

Sovelluksen asentaminen

Sovelluksen asentaminen on nopeaa ja helppoa.

1. Kun löydät sovelluksen, jonka haluaisit asentaa, napauta sinistä painiketta. Jos sovellus on ilmainen (Free), tämä myös mainitaan painikkeessa. Jos sovellus on maksullinen, sen hinta mainitaan painikkeessa.
    Free and paid apps
    Huomaa: Sovelluksen ostoprosessi eroaa jakelijoittain ja maittain. Seuraamalla ruudun helppoja ohjeita se on kuitenkin vaivatonta.
  2. Vahvista, että haluat asentaa sovelluksen napauttamalla Install-painiketta.
    • Sovellus ladataan ja sen kuvake lisätään kotinäytöllesi.
      Twitter installed

Marketplacen ja Mukautuvan haun eroavaisuudet

Marketplace ja Mukautuva haku tarjoavat kaksi erilaista tapaa ladata sovelluksia. Marketplace on sovelluskauppa, jonka sovellukset on suunniteltu Firefox OS -laitteille. Mukautuva haku etsii mobiiliverkkosivuja, jotka voidaan asentaa ja joita voidaan käyttää kuin sovelluksia.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/130Urzm