Pienen tarkkuuden näytöt

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Pienemmissä laitteissa, kuten minikannettavissa, on näytön resoluutio usein 1024 x 600 tai pienempi. Thunderbirdiä ei ole vielä optimoitu toimimaan tällä resoluutiolla. Jotkin ikkunat (kuten Tilien asetukset) näkyvät vain osittain. On mahdollista, että kaikki tämän ikkunan kentät ja painikkeet eivät ole näkyvissä. Yleensä ikkunan alaosa rajautuu näytön ulkopuolelle.

Tämän ongelman ratkaisuksi, Thunderbird-yhteisön Anders Vinther on huomannut, että jos asetat tietokoneen sovellusten kirjasinkoon pienemmäksi, ikkunan kokoa muutetaan ja se näkyy kokonaan. Anders on julkaissut sivuillaan artikkeleita tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Windows: http://www.easy-email.net/solution-thunderbird-3-font-size-pro...

Linux: http://www.easy-email.net/solution-thunderbird-3-font-size-pro...