Selaushistorian, evästeiden ja tallennettujen tietojen poistaminen Firefox OS:ssä

Selatessasi verkkoa selaimesi auttaa sinua muistamalla useita tietoja vierailemiltasi sivuilta.

Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka selaushistoria, evästeet ja tallennetut tiedot poistetaan.

1. Avaa Firefox-selain.
  2. Napauta osoitepalkin vieressä olevaa välilehteä.
  3. Napauta ratas-kuvaketta.
  4. Jos haluat poistaa selaushistorian, napauta Clear browing history-painiketta.
  5. Vahvista selaushistorian poistaminen napauttamalla OK.
    • Selaushistoria on poistettu!
  6. Jos haluat poistaa evästeitä ja tallennettuja tietoja, napauta Clear cookies and stored data-painiketta.
  7. Vahvista evästeiden ja tallennettujen tietojen poistaminen napauttamalla OK.
    • Evästeet ja tallennetut tiedot on poistettu!

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/17CVhq3