Sähköpostin lähetys ja hallinnointi

Sähköpostien lähetys ja hallinnointi

Huomaa: Sähköpostitili on oltava määritelty, ennen kuin voit lähettää sähköposteja. Katso tarvittaessa ohjeita artikkelista Lisää sähköpostitili Firefox OS:n E-Mail -sovellukseen.
  1. Avaa sähköpostisovellus napauttamalla E-mail -ohjelman kuvaketta email .
  2. Aloita uuden viestin luominen napauttamalla painiketta Create Message Icon .
  3. Compose message (Luo uusi viesti) -ikkuna aukeaa:
    Compose message
  4. Syötä vastaanottajat kenttiin To (vastaanottaja) ja/tai cc (kopio) / bcc (piilokopio). Tähän on kolme tapaa:
    • Napauttamalla osoitekentän oikeassa laidassa kuvaketta add icon voit valita vastaanottajat yhteyshenkilöistäsi.
    • Syötä täydellinen sähköpostiosoite. (esim. 123@mozilla.org)
    • Syötä osa sähköpostiosoitteesta tai nimestä ja napauta kuvaketta add icon . Näet luettelon syöttämääsi tekstiä vastaavista yhteyshenkilöistä, joista voit valita vastaanottajan.

5. Syötä sähköpostisi otsikko kenttään Subject ja kirjoita itse viesti.
  6. Lähetä viesti napauttamalla Send-painiketta.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/12PunHT