Pyydä apua yhteisöltä | Navigointi

Pyydä apua yhteisöltä

Kysy kysymys Firefoxin työpöytäversiosta, Firefoxin Android-versiosta, Firefox OS:sta, Thunderbirdista tai Webmakerista yhteisön tukipalstalla

Ennen kuin lähetät kysymyksesi, tutustu tähän artikkeliin:

Jos haluat lisätä kysymykseesi ruutukaappauksen, jolla selvennät kysymystäsi, lue myös:

Voit kysyä kysymyksen tukipalstalla napsauttamalla alla olevaa painiketta. Sinut ohjeistetaan muutaman sivun lävitse, joilla määritetään tuote ja kysymyksesi aihe. Näin löydetään ongelmasi kannalta paras henkilö auttamaan sinua.

Huomaa: Sinun tulee rekisteröityä Mozilla-tukeen ennen kysymyksen lähettämistä, mutta se on sen arvoista!

Ask a Question

Ohjeita muualla

Ellei tukikannastamme löydy vastausta, voit tutkia myös seuraavia sivuja: