Pyydä apua yhteisöltä

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 61342
  • Luotu:
  • Luonut: Jarmo
  • Kommentti: Päivitetty uusimman en-version mukaiseksi
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: jjuslin
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Kysy kysymys Firefoxin työpöytäversiosta, Firefoxin Android-versiosta, Firefox OS:sta, Thunderbirdista tai Webmakerista yhteisön tukipalstalla

Ennen kuin lähetät kysymyksesi, tutustu tähän artikkeliin:

Jos haluat lisätä kysymykseesi ruutukaappauksen, jolla selvennät kysymystäsi, lue myös:

Voit kysyä kysymyksen tukipalstalla napsauttamalla alla olevaa painiketta. Sinut ohjeistetaan muutaman sivun lävitse, joilla määritetään tuote ja kysymyksesi aihe. Näin löydetään ongelmasi kannalta paras henkilö auttamaan sinua.

Huomaa: Sinun tulee rekisteröityä Mozilla-tukeen ennen kysymyksen lähettämistä, mutta se on sen arvoista!

Ask a Question

Ohjeita muualla

Ellei tukikannastamme löydy vastausta, voit tutkia myös seuraavia sivuja: