Päivitys uuteen Firefox Sync -palveluun

Uusin Firefox sisältää Sync-palvelun uuden version. Uusimpaan Firefox-versioon päivittäminen ei ole välttämätöntä, joten vanhan palvelun käyttöä voi jatkaa yhtä poikkeusta lukuunottamatta normaalisti.

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Uuden Sync-palvelun eroavaisuudet

Uuteen Sync-palveluun kirjaudutaan helposti Firefox-tilillä. Uuden laitteen liittäminen ei jatkossa edellytä kertakäyttö- tai palautuskoodeja, vaan kirjautumiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana.

Uuteen Sync-palveluun päivittäminen

Uusi Sync-palvelu toimii vain Firefoxin uusimmassa versiossa, ja se ei ole yhteensopiva vanhan Sync-palvelun kanssa. Jos haluat luoda Firefox-tilin ja kirjautua uuteen Sync-palveluun, sinun on poistettava kaikki laitteesi vanhasta Sync-palvelusta.

Vaihe 1: Poista kaikki laitteesi vanhasta Sync-palvelusta

Tietokoneella:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

.
  2. Valitse Sync-palvelu -välilehti.
  3. Napsauta Sync-palvelu -välilehdellä linkkiä Irrota laite.
  4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  5. Käynnistä Firefox uudelleen.

Android-laitteella:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus (ei siis Firefoxin Asetukset-valikko).
  2. Napauta laitteesta riippuen Tilit tai Tilit ja synkronointi ja sitten Firefox.
  3. Näytä tiliasetukset napauttamalla tilin nimeä, joka on yleensä sähköpostiosoite.
  4. Napauta laitteen valikkopainiketta ja valitse Poista tili.

Vaihe 2: Päivitä uusin Firefox kaikille laitteillesi

Vaihe 3: Luo uusi Firefox-tili

Tietokoneella Firefoxissa:

• Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse Kirjaudu sisään Sync-palveluun. Luo tili seuraamalla annettuja ohjeita.

Android-laitteella Firefoxissa:

• Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , Valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync. Luo tili seuraamalla annettuja ohjeita.
Huomaa: Voit käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit vanhan Sync-palvelun kanssa.

Vaihe 4: Kirjaudu Sync-palveluun muilla laitteilla

Tietokoneella Firefoxissa:

1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  2. Napsauta Aloitetaan-painiketta ja valitse linkki Already have an account? Sign in. (Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään.) sivun alalaidassa.

Android-laitteella Firefoxissa:

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Napauta painiketta Aloitetaan ja valitse linkki Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään sivun alalaidasta.

Vanhan Sync-palvelun käytön jatkaminen

• Vaikka vanha Sync-palvelun versio toimii edelleen, uusin Firefox-versio ei tue laitteiden liittämistä vanhaan Sync-palveluun. Vanhaa Sync-palvelua ei voi tästä johtuen käyttää uuden laitteen kanssa.
  • Mozilla jatkaa vanhan Sync-palvelun tarjoamista rajoitetun ajan, jotta käyttäjät ehtivät päivittää uuteen Firefox-tiliin. Käyttäjät, joilla on oma palvelin, voivat pian asentaa oman Sync-palvelun.
  • Lue lisää Firefox-tileistä.

Katso myös

Edelleen ongelmia ?

Katso artikkeli Firefox Sync -palvelun ongelmanratkaisu ja vihjeitä.

Share this article: http://mzl.la/1PWkVMZ