Tämä alue on tarkoitettu artikkelin "Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon" käännöksen parantamiseen. Jos haluat parantaa artikkelin sisältöä itsessään, siirry englanninkielisen artikkelin keskusteluun.

Jos tarvitset apua Firefoxin kanssa, kysy kysymys.

Liitetiedostot

• 1 Vastauksia
  • Viimeisin kirjoittaja Atte
  • Lukittu
  1. pekkaaalto 0 viestiä
    Ilmoita väärinkäytöstä

Minkä takia mulle ei enää tule liitteitä joistakin osoitteista. Toisaalta toiseen koneeseen ja muille tulee täsmälleen saman viestin liitteet!

Minkä takia mulle ei enää tule liitteitä joistakin osoitteista. Toisaalta toiseen koneeseen ja muille tulee täsmälleen saman viestin liitteet!
  2. Atte 5 viestiä
    Ilmoita väärinkäytöstä

Tämä keskustelupalsta on tarkoitettu artikkelin "Liitetiedostot" parantamiseen. Voit kysyä kysymyksesi klikkaamalla kysymispainiketta jokaisen sivun oikeassa reunassa (tehokkaimman avun saat kysymällä englanniksi).

Tämä keskustelupalsta on tarkoitettu artikkelin "Liitetiedostot" parantamiseen. Voit kysyä kysymyksesi klikkaamalla kysymispainiketta jokaisen sivun oikeassa reunassa (tehokkaimman avun saat kysymällä englanniksi).