Mitä tapahtui tilapalkille? | Ohje

Mitä tapahtui tilapalkille?

Firefox-ikkunan alareunan tilapalkki on muuttunut Firefox 4:ssä ja jotkut sen toiminnoista on siirretty muihin paikkoihin. Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä toiminnot löytyvät sekä miten vanhan tilapalkin saa takaisin lisäosan avulla.

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Uusi tilapalkki

Firefoxin uusi tilapalkki näyttää vain sivun lataamisen tiedot sekä linkkien esikatselut. Kun kumpaakaan ei tarvita, tilapalkki piilotetaan.

Miltä linkkien esikatselut näyttävät?

Kun siirrät hiiresi linkin päälle, osoitteen esikatselu ilmestyy sivun vasempaan alakulmaan.
Status Bar link - win Status Bar link - mac Status Bar link - lin

Missä ovat sivujen lataustiedot?

Kun Firefox lataa kuvia tai muita verkkosivun osia, latauksen tila ilmestyy sivun vasempaan alakulmaan ja näyttää verkko-osoitteen, josta kohteet ladataan. Jos tilapalkki on tielläsi, voit siirtää hiiresi sen päälle ja tilapalkki siirtyy sivun oikeaan alakulmaan. Kun sivu on ladattu, tilapalkki katoaa näkyvistä.
Status Bar load - win Status Bar load - mac Status Bar load - lin

Missä ovat latauksieni tilat?

Latauksien tilat löytyvät latausikkunasta, joka aukeaa, kun aloitat tiedoston lataamisen.

Missä on turvatun yhteyden lukkokuvake?

Lukkokuvake ei taannut, että olit yhdistänyt oikealle palvelimelle. Verkkosivun tietoturvatiedot näytetään nyt sivuston identiteetti -painikkeella.

Missä ovat lisäosani?

Monet lisäosat asettivat tilapalkkiin painikkeen, jolla pystyttiin nopeasti käyttämään niiden toimintoja. Nyt niillä on oma työkalupalkki, jota kutsutaan nimellä lisäosapalkki. Lisäosapalkkia ei näytetä oletuksena — se tulee näkyviin vain, josa asennat lisäosan, joka käyttää sitä. Jos haluat lukea lisää lisäosapalkista, katso artikkeli The Add-on Bar gives you quick access to add-on features
Add-on Bar Add-on Bar Mac Add-on Bar Lin

Kuinka saan vanhan tilapalkin takaisin?

Vanha tilapalkki on kuollut, mutta se voidaan herättää henkiin Status-4-Evar-lisäosalla! Status-4-Evar on lisäosa, joka palauttaa kaikki vanhan tilapalkin toiminnot ja antaa sinun asettaa ne uuteen lisäosapalkkiin.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MFxcX9