Lisää sähköpostitili Firefox OS:n E-Mail -sovellukseen

E-mail -sovellus on paras tapa käsitellä sähköposteja Firefox OS:ssä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka sähköpostitili lisätään E-mail -sovellukseen.

1. Avaa laitteesi E-mail -sovellus email .
    • Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun avaat E-mail-sovelluksen, sinulle näytetään New Account (Uusi tili) -näyttö.
    • Jos tämä ei ole sovelluksen ensimmäinen käyttökerta, napauta valikkopainiketta Orange FxOS button vasemmassa yläkulmassa, napauta tilin asetukset -rataspainiketta Gray FxOS settings gear vasemmassa alakulmassa ja lopuksi napauta Add Account.
  2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi New Account -näytöllä.
    email_setup
  3. Napauta sitten Next.
    • Sähköpostitilisi lisätään ja se on valmis käyttöön!

Lisätietoja sähköpostien käsittelystä Firefox OS:ssä saat artikkelista Sähköpostin lähetys ja hallinnointi.

Huomaa:
  1. Voit luoda uuden sähköpostitilin ainoastaan silloin, kun laitteesi on yhteydessä internetiin Wi-Fi- tai matkapuhelinverkon välityksellä.
  2. E-mail -sovelluksessa et voi luoda kokonaan uutta sähköpostitiliä, vaan ainoastaan lisätä jo olemassa olevan tilin. Jos tarvitset kokonaan uuden sähköpostitilin, on se luotava sähköpostin palveluntarjoajasi verkkosivulla, ennen kuin voit lisätä sen E-mail -sovellukseen.
  3. Tällä hetkellä ainoat tuetut webmail-palveluntarjoajat joiden tili voidaan lisätä tällä menetelmällä, ovat Hotmail, Yahoo ja Gmail. Voi lisätä muiden palveluntarjoajien sähköpostitilejä napauttamalla New Account -näytöllä Manual setup.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/XEJ5OU