Kuinka yksityisiä tietoja poistetaan Firefox for Androidissa

Näin poistat nopeasti selaus- ja lataushistoriasi ja muita yksityisiä tietoja:

1. Napauta Valikko-painiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Napauta Tietosuoja ja valitse Poista yksityisyystiedot.
  3. Valitse luettelosta kohteet, jotka haluat poistaa ja napauta Poista tiedot
    Clear private data
  1. Napauta Valikko-painiketta (joko näytön alalaidassa tai oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) .
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Tietoturva ja valitse Poista yksityisyystiedot.
  3. Valitse luettelosta kohteet, jotka haluat poistaa ja napauta Poista tiedot
    Clear private data

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MfBKWi