Kuinka lisään uuden laitteen Firefox Sync -palveluun?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tärkeää: Firefox Sync vaatii viimeisimmän version Firefoxista. Varmista, että Firefox on ajan tasalla kaikilla tietokoneillasi ja Android-laitteillasi. Jos on tarpeen, päivitä Sync-palvelu.
Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka voit lisätä Firefox Sync -tilillesi uuden laitteen (tietokoneen, Android-puhelimen tai Android-tabletin)

Laitteen lisääminen Firefox Sync -palveluun vaatii, että olet ottanut Sync-tilin käyttöön. Ellet ole vielä tehnyt sitä, lue artikkeli Kuinka Firefox Sync-palvelu otetaan käyttöön?

Kuinka lisään laitteen?

Seuraa näitä ohjeita sillä tietokoneella, jossa Sync-tili on jo otettu käyttöön.

1. Avaa Firefoxin oletusaloitussivu napsauttamalla Aloitussivu-painiketta tai kirjoittamalla osoitepalkkiin about:home.
  2. Avaa Sync-palvelun asetusikkuna napsauttamalla aloitussivun alalaidassa Sync-linkkiä.
    Home Page Sync Button - Win - Finnish Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Napsauta sitten Liitä laite-linkkiä, jolloin Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
    Pair a device - Win - Finnish Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Kirjoita 12-merkkinen koodi, joka luotiin toisella laitteellasi ja napsauta SeuraavaJatka.
    Add Device - Win 2 - Finnish Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Kun koodi hyväksytään, näet Laite yhdistetty -viestin. Laitteen tietoja aletaan synkronoida välittömästi. Sulje asetusikkuna napsauttamalla Valmis.
  1. Käynnistä Firefox laitteessa, jonka haluat lisätä, ja napsauta valikkopainiketta new FX Menu , jolloin valikkopaneeli aukeaa.
  2. Napsauta valikkopaneelin alalaidassa Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  3. Napsauta avautuvalla Firefox Sync -välilehdellä Aloitetaan-painiketta, jolloin siirryt kirjautumissivustolle.
  4. Napsauta sivun alalaidassa Already have an account? Sign in. -linkkiä. Anna sama sähköpostiosoite ja salasana, joita käytit toisella laitteellasi ja napsauta Sign in -painiketta.
  5. Kirjautumisen jälkeen Firefox aloittaa tietojen synkronoinnin. Valmista tuli!

Kuinka lisään laitteen, kun en pääse käsiksi tietokoneeseeni?

Seuraa näitä ohjeita sillä laitteella, jonka haluat lisätä Firefox Sync -palveluun.
Jos yrität lisätä laitteen Firefox Sync -palveluun, mutta et pysty käyttämään tietokonettasi koodin näppäilemiseen, voit silti tehdä sen antamalla tilisi tiedot.

Lisää Android- tai Maemo-laite

Seuraa näitä ohjeita Android- tai Maemo-laitteellasi.

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Napauta Lisäasetukset... -linkkiä.
    sync_recovery3
  3. Kirjoita niille varattuihin kenttiin Tilin nimesi (sähköpostiosoite), Salasana ja Palautusavain. Napauta sitten Yhdistä-painiketta.
    sync_recovery4

Lisää toinen tietokone

Seuraa näitä ohjeita tietokoneella, jonka haluat lisätä Firefox Sync -palveluun.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Jatka
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidassa Työkalut-valikko ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.