Kuinka lisään uuden laitteen Firefox Sync -palveluun?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tärkeää: Sync vaatii viimeisimmän version Firefoxista. Varmista, että Firefox on ajan tasalla kaikilla tietokoneillasi ja Android-laitteillasi. Jos on tarpeen, päivitä Sync-palvelu.
Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka voit lisätä Firefox Sync -tilillesi uuden laitteen (tietokoneen, Android-puhelimen tai Android-tabletin)

Laitteen lisääminen Firefox Sync -palveluun vaatii, että olet ottanut Sync-tilin käyttöön. Ellet ole vielä tehnyt sitä, lue artikkeli Kuinka Firefox Sync-palvelu otetaan käyttöön?

Kuinka lisään laitteen?

Seuraa näitä ohjeita sillä tietokoneella, jossa Sync-tili on jo otettu käyttöön.

1. Käynnistä Firefox sillä laitteella jonka haluat lisätä, ja napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "new FX Menu" ei ole olemassa.Fx57Menu.
  2. Napsauta valikon alalaidassa Kirjaudu sisään Sync-palveluun.
  3. Napsauta SyncFirefox-tili paneelissa Kirjaudu sisään.
  4. Syötä Kirjaudu sisään -sivulla sama sähköpostiosoite ja salasana, jota olet käyttänyt muilla laitteillasi.
  5. Kun olet kirjautunut, Firefox aloittaa synkronoinnin.

Kuinka lisään laitteen, kun en pääse käsiksi tietokoneeseeni?

Seuraa näitä ohjeita sillä laitteella, jonka haluat lisätä Firefox Sync -palveluun.
Jos yrität lisätä laitteen Firefox Sync -palveluun, mutta et pysty käyttämään tietokonettasi koodin näppäilemiseen, voit silti tehdä sen antamalla tilisi tiedot.

Lisää Android- tai Maemo-laite

Seuraa näitä ohjeita Android- tai Maemo-laitteellasi.

1. Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , valitse Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) ja Sync.
  2. Napauta Lisäasetukset... -linkkiä.
    sync_recovery3
  3. Kirjoita niille varattuihin kenttiin Tilin nimesi (sähköpostiosoite), Salasana ja Palautusavain. Napauta sitten Yhdistä-painiketta.
    sync_recovery4

Lisää toinen tietokone

Seuraa näitä ohjeita tietokoneella, jonka haluat lisätä Firefox Sync -palveluun.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Jatka
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidassa Työkalut-valikko ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.