Kuinka Flash-videoita katsotaan Firefox for Androidilla

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 102401
  • Luotu:
  • Luonut: Jarmo
  • Kommentti: Päivitetty uusimman en-version 91849 mukaiseksi
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: jjuslin
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Kyllä
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen lähde
Muutoksen sisältö

Firefox for Android näyttää Flash-videoille oletuksena toista napauttamalla -kuvakkeen. Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka videoita katsotaan ja kuinka liitännäisten, esimerkiksi Flashin, asetuksia muutetaan.

1. Asenna Adoben Flash player Android-laitteeseesi lataamalla arkistoitu versio Adoben sivulta Archived Flash Player versions. Lisätietoja saat Adoben artikkelista Adobe's guide to manually installing Flash.
  2. Toista Flash-sisältö napauttamalla harmaata laatikkoa, jossa on liitännäisen kuvake.

tap_to_play_native1

Toista Flash-sisältö ilman napauttamista

Toista napauttamalla -asetuksen säilyttäminen on turvallisuudellesi tärkeää, sillä siten varmistetaan, että käytät vain luotettuja liitännäisiä. Voi kuitenkin sallia Flash-sisällön toistamisen automaattisesti:

• Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , napauta sitten Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) , Muokkaa ja Näyttö. Napsauta sitten Liitännäiset ja valitse asetus Käytössä.
  • Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , napauta sitten Asetukset (joissain laitteissa on napautettava Lisää ensin) , napauta seuraavaksi Näyttö. Valitse sen jälkeen Liitännäiset ja valitse asetus Käytössä.