Kuinka Flash-videoita katsotaan Firefox for Androidilla

Firefox for Android näyttää Flash-videoille oletuksena toista napauttamalla -kuvakkeen. Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka videoita katsotaan ja kuinka liitännäisten, esimerkiksi Flashin, asetuksia muutetaan.

1. Asenna Adoben Flash player Android-laitteeseesi lataamalla arkistoitu versio Adoben sivulta Archived Flash Player versions. Lisätietoa Flash Playerin kehittämisen lopettamisesta Androidille saat Adoben englanninkielisestä blogista.
  2. Toista Flash-sisältö napauttamalla harmaata laatikkoa, jossa on liitännäisen kuvake.

tap_to_play_native1

Toista Flash-sisältö ilman napauttamista

Toista napauttamalla -asetuksen säilyttäminen on turvallisuudellesi tärkeää, sillä siten varmistetaan, että käytät vain luotettuja liitännäisiä. Voi kuitenkin sallia Flash-sisällön toistamisen automaattisesti:

• Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , napauta sitten Asetukset (joissain laitteissa on ehkä napautettava ensin Lisää) . Vieritä alaspäin ja napsauta Liitännäiset ja valitse asetus Käytössä.
  • Napauta Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) , napauta sitten Asetukset (joissain laitteissa on ehkä napautettava ensin Lisää), napauta seuraavaksi Näyttö. Valitse sen jälkeen Liitännäiset ja valitse asetus Käytössä.

Share this article: http://mzl.la/1BASkFu