Käytönvalvonta

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit estää verkkosivuja tai suodattaa verkkosivujen sisältöä, joka voi olla loukkaavaa tai sopimatonta lasten nähtäväksi.

Windows 7:n ja Vistan käytönvalvonta

Firefox voi käyttää Windows Vistan ja Windows 7:n käytönvalvonta-asetuksia:

Käytönvalvontalisäosia Firefoxille

Voit ladata ja asentaa Firefoxiin käytönvalvontalisäosia, jotta lapsesi pysyvät turvassa verkkoa selatessaan. Tämä addons.mozilla.org -haku käytönvalvontalisäosista listaa useita laajennuksia, jotka saattavat soveltua käyttöösi.

• Firefox-laajennusten lisäksi on myös monia kolmannen osapuolen ohjelmapaketteja, joilla voidaan suodattaa sisältöä käyttöjärjestelmässä tai sellaisessa vaiheessa, kun verkkoon yhdistetään.

Pohjautuu tietoihin artikkelissa Parental controls (mozillaZine KB)

Share this article: http://mzl.la/1xKrBZD