Javan käynnistäminen sen ollessa estetty

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 40044
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Suojellakseen toimintaasi verkossa Firefox on estänyt joidenkin Java-liitännäisen versioiden automaattisen suorituksen tietoturvaongelmien vuoksi. Voit kuitenkin käyttää Javaa luottamillasi verkkosivuilla. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka otat Javan sivustokohtaisesti käyttöön.

Varoitus: Seuraa näitä ohjeita vain sivuilla, joihin luotat.

Javan käynnistäminen kerran

• Kun näet käynnistyspyyntöviestin, napsauta sitä ladataksesi Java-sisällön normaalisti.

Activate Java
Huomaa: Kun vierailet verkkosivulla, joka käyttää Javaa, uudelleen, tämä ilmoitus esitetään uudestaan.

Käynnistä Java aina tietyllä sivustolla

Jos luotettava verkkosivu käyttää Javaa ja käyt sivustolla usein, voit asettaa Javan toimimaan normaalisti tällä verkkosivulla.

1. Napsauta osoitepalkin punaista liitännäiskuvaketta, ja viesti-ikkuna avautuu.
  2. Napsauta viesti-ikkunan alalaidassa Käynnistä kaikki liitännäiset -alasvetovalikkoa ja valitse Käynnistä liitännäiset aina tällä sivustolla.

Always activate Java
    • Kun nyt vierailet sivustolla, Java käynnistetään automaattisesti eikä käynnistyspyyntöviestiä enää esitetä.