Java-sovelmien poistaminen käytöstä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Java-liitännäisen käytöstä Firefoxissa, jotta Java-sovelmia ei enää avata.

Firefox sallii oletuksena Java-sovelmien käynnistymisen automaattisesti. Voit halutessasi poistaa Java-sovelmien käynnistämisen käytöstä kokonaan. Jos haluat poistaa Javan käytöstä Firefoxissa, lue seuraavat ohjeet:

1. Napsauta Valikko-painiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta seuraavaksi Fx57Addons-icon Lisäosat ja valitse Liitännäiset.
  2. Valitse Java (TM) Platform -liitännäinenJava Plug-in 2 for NPAPI Browsers (Mac OS 10.5 ja 10.6) tai Java Applet Plug-in (Mac OS 10.7 ja uudemmat)Java-liitännäinen napsauttamalla sitä.
  3. Napsauta Poista käytöstä -painiketta (jos painikkeessa lukee Ota käyttöön, Java on jo poistettu käytöstä).

Java-sovelmat eivät enää aukea Firefoxissa.