Java-sovelmien poistaminen käytöstä | Ohje

Java-sovelmien poistaminen käytöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Java-liitännäisen käytöstä Firefoxissa, jotta Java-sovelmia ei enää avata.

Firefox sallii oletuksena Java-sovelmien käynnistymisen automaattisesti. Voit halutessasi poistaa Java-sovelmien käynnistämisen käytöstä kokonaan. Jos haluat poistaa Javan käytöstä Firefoxissa, lue seuraavat ohjeet:

1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidasta Firefox-painikeValitse valikkopalkista TyökalutValitse Firefoxin valikkopalkista Työkalut, ja napsauta sitten valikkoa Lisäosat. Lisäosien hallinta -välilehti aukeaa.

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse Lisäosat. Lisäosien hallinta -välilehti avautuu.

2. Valitse Lisäosien hallinta -välilehdellä Liitännäiset -paneeli.
  3. Valitse Java (TM) Platform -liitännäinenJava Plug-in 2 for NPAPI Browsers (Mac OS 10.5 ja 10.6) tai Java Applet Plug-in (Mac OS 10.7 ja uudemmat)Java-liitännäinen napsauttamalla sitä.
  4. Napsauta Poista käytöstä -painiketta (jos painikkeessa lukee Ota käyttöön, Java on jo poistettu käytöstä).

Java-sovelmat eivät enää aukea Firefoxissa.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MIMRTK