Thunderbirdin asentaminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Aikaisemman Thunderbirdin version päivittäminen

Jos haluat päivittää Thunderbirdin uudempaan versioon, katso ohjeet artikkelista Thunderbirdin päivittäminen.

Napsauta sitä käyttöjärjestelmää, johon haluat asentaa Thunderbirdin

vista logo Thunderbirdin asentaminen Windowsiin

macos logo Thunderbirdin asentaminen Maciin

linux logo Thunderbirdin asentaminen Linuxiin

Windows ja Windows-logo ovat Microsoftin tavaramerkkejä.
Mac® ja Apple-logo ovat Applen Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.
Linux® on Linus Torvaldsin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki.
Linux-logon tekijänoikeudet omistaa © 1997 Larry Ewing