Sovelluksen poistaminen Firefox OS:ssä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Voit poistaa sovelluksen kotinäytölläsi seuraavasti:

  1. Napauta ja pidä painettuna sen sovelluksen kuvaketta, jota olet poistamassa, kunnes kuvake alkaa väristä.
  2. Napauta sovelluksen kuvakkeen vasemmassa yläkulmassa olevaa x -kuvaketta.
  3. Vahvista poistaminen napauttamalla Delete-painiketta.
    App Delete Dialog (FFOS)
  4. Napauta lopuksi kotipainiketta.

Seuraavat hienot ihmiset auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:

Illustration of hands

Ilmoittaudu

Kasvata ja jaa asiantuntemustasi muiden kanssa. Vastaa kysymyksiin ja paranna tietämystämme.

Lue lisää