Flash-laajennus on estetty joissakin sivustoissa oletusarvoisesti

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Ota viimeisimmät ominaisuudet ja tietoturvaominaisuudet käyttöön päivittämällä Firefoxisi sen viimeisimpään versioon.
Flash-laajennus voi aiheuttaa turvallisuus-, nopeus- ja vakausongelmia joillakin sivustoilla. Firefox estää automaattisesti turvallisen, nopean ja vakaan selauskokemuksen takaamiseksi Flashin sivustoilla, jotka voivat aiheuttaa ongelmia.

Minkälaisia sivustoja on Firefoxin estolistalla?

Firefox estää Flashin seuraavanlaisilla sivustoilla:

• Muille sivustoille upotetuilla sivustoilla.
  • Sivustoilla, jotka käyttävät laajennuksia tarpeettomasti. Jos suosittu sivusto ei tarvitse Flashia toimiakseen oikein, Flash estetään automaattisesti nopeamman ja paremman selauskokemuksen takaamiseksi.
Lisätietoja toimialueen estämisestä saat Mozilla Developer Networkin englanninkieliseltä sivulta Blocking by Domain.

Flashin ottaminen käyttöön

Jotkin sivustot vaativat Flashin toimiakseen oikein. Voit ottaa Flashin käyttöön seuraavilla ohjeilla.

Tätä ei suositella, koska se voi aiheuttaa turvallisuus- ja vakausongelmia.
  1. Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "new fx menu" ei ole olemassa..
  2. Valitse Lisäosat
  3. Napsauta Liitännäiset-paneelia.
  4. Etsi luettelosta Flash ja valitse AsetuksetAsetukset.
  5. Poista valinta kohdasta Estä vaarallinen ja päällekäyvä Flash-sisältö.