Flash 11.3 ei lataa videoita Firefoxissa | Ongelmanmääritys

Flash 11.3 ei lataa videoita Firefoxissa

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Jotkut Firefox-käyttäjät, jotka ovat asentaneet myös Flash 11.3:n ja RealPlayerin, ovat kertoneet, että Flash-videot tai -pelit esimerkiksi Facebookissa tai YouTubessa saattavat näkyä mustina, valkoisina tai harmaina eikä niitä voida toistaa. Tämä ongelma voidaan korjata päivittämällä RealPlayerin uusimpaan versioon.

Huomaa: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia ja Macia.

Päivitä RealPlayer

1. Lataa RealPlayerin uusin versio osoitteesta real.com
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennusohjelmaa ja seuraa sen ohjeita.

Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin: funky, jjuslin. Sinäkin voit auttaa - lue lisää.

Last Update: 2013-11-21