Flash 11.3 ei lataa videoita Firefoxissa

Jotkut Firefox-käyttäjät, jotka ovat asentaneet myös Flash 11.3:n ja RealPlayerin, ovat kertoneet, että Flash-videot tai -pelit esimerkiksi Facebookissa tai YouTubessa saattavat näkyä mustina, valkoisina tai harmaina eikä niitä voida toistaa. Tämä ongelma voidaan korjata päivittämällä RealPlayerin uusimpaan versioon.

Huomaa: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia ja Macia.

Päivitä RealPlayer

1. Lataa RealPlayerin uusin versio osoitteesta real.com
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennusohjelmaa ja seuraa sen ohjeita.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/LA0mpi