Firefoxin vanhemman version asentaminen

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 70719
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Usein, kun Firefoxin päivityksen jälkeen tulee ongelmia, edellisen version käyttäminen nähdään korjauksena. Tämä ei useimmiten korjaa ongelmaa ja asettaa tietokoneellesi ja tiedoillesi merkittävän tietoturvariskin. Tässä artikkelissa annetaan vaihtoehtoja vanhemman version asentamisen tilalle sekä linkkejä Firefoxin vanhempiin versioihin, jos päätät asentaa vanhemman version.

Vanhemman version asentaminen ei korjaa useimpia ongelmia

Päivityksen jälkeiset ongelmat eivät yleensä johdu Firefoxin uudesta versiosta, vaan päivitysprosessista. Vanhan version asentaminen ei auta useimmissa ongelmissa. Katso sen sijaan artikkelit:

Huomaa: Muita ongelmia voidaan ratkaista Firefoxin nollaustoimnnolla. Se nollaa Firefoxin asetukset oletuksiin säilyttäen kuitenkin tärkeät tietosi.

Halaun edelleen asentaa vanhemman version — mistä löydän ne?

Vaikka Mozillalla on verkkosivu, joka sisältää Firefoxin vanhat versiot testauskäyttöön, on suositeltavaa käyttää vain uusinta versiota.
Varoitus: Vanhan Firefox-version käyttäminen on merkittävä tietoturvariski.

Ellet pysty käyttämään Firefoxin viimeisintä versiota, suosittelemme käyttämään toisen selaimen viimeisintä versiota:

Auta meitä tekemään Firefoxista parempi

Jos Firefoxin viimeisin versio aiheuttaa ongelmia tai jokin muu asia siinä ei ole mieluinen, anna meille palautetta siitä täällä: