Firefoxin mobiiliversio ei tue Flashia

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefoxin mobiiliversio ei tällä hetkellä tue Flashia. Kehitämme parhaillaan tapaa, jolla voimme tuoda paremman käyttökokemuksen liitännäisille, kuten Flashille, tulevissa Firefox-versioissa.

Kuinka katselen YouTube-videoita ilman Flashia?

Yksi suosituimmista Flashin käyttötarkoituksista on YouTube-videoiden katselu. On olemassa kuitenkin yksinkertainen tapa, jolla YouTube-kokemuksesta voi tehdä Firefoxissa paremman.

1. Aloita raahaamalla ruutua vasemmalle ja painamalla Hammaspyörä-painiketta alaoikealla.
  2. Valitse lisäosavälilehti (palapelin pala) ja vieritä alas nähdäksesi lisäosien hakupalkin.
  3. Hae hakusanalla phony.
  4. Paina valitaksesi Phony-lisäosan ja paina sitten Asenna Firefoxiin.
  5. Valitse seuraavaksi asetusvälilehti (liukusäätimet).
  6. Vaihda User Agent -asetus kohdasta Default kohtaan Android (Nexus One).

Phony

Kun nyt vierailet YouTubessa, videot aukeavat Androidin sisäisessä YouTube-sovelluksessa.

Lue artikkeli Find and install Add-ons on Firefox for Android saadaksesi lisätietoja Firefoxin lisäosista.

Voit katsoa suosikkivideoitasi ja animoituja verkkosivuja Firefoxin mobiiliversiossa ottamalla käyttöön Flashin.

1. Ottaaksesi Flash-liitännäisen käyttöön, napsauta laitteen valikkopainiketta.
  2. Paina asetusikkunassa Liitännäiset-kohdetta ja valitse Käytössä tai Toista painamalla.