Firefoxin mobiiliversio ei tue Flashia

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 32113
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: updated
  • Tarkistettu: Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Firefoxin mobiiliversio ei tällä hetkellä tue Flashia. Kehitämme parhaillaan tapaa, jolla voimme tuoda paremman käyttökokemuksen liitännäisille, kuten Flashille, tulevissa Firefox-versioissa.

Kuinka katselen YouTube-videoita ilman Flashia?

Yksi suosituimmista Flashin käyttötarkoituksista on YouTube-videoiden katselu. On olemassa kuitenkin yksinkertainen tapa, jolla YouTube-kokemuksesta voi tehdä Firefoxissa paremman.

1. Aloita raahaamalla ruutua vasemmalle ja painamalla Hammaspyörä-painiketta alaoikealla.
  2. Valitse lisäosavälilehti (palapelin pala) ja vieritä alas nähdäksesi lisäosien hakupalkin.
  3. Hae hakusanalla phony.
  4. Paina valitaksesi Phony-lisäosan ja paina sitten Asenna Firefoxiin.
  5. Valitse seuraavaksi asetusvälilehti (liukusäätimet).
  6. Vaihda User Agent -asetus kohdasta Default kohtaan Android (Nexus One).

Phony

Kun nyt vierailet YouTubessa, videot aukeavat Androidin sisäisessä YouTube-sovelluksessa.

Lue artikkeli Find and install Add-ons on Firefox for Android saadaksesi lisätietoja Firefoxin lisäosista.

Voit katsoa suosikkivideoitasi ja animoituja verkkosivuja Firefoxin mobiiliversiossa ottamalla käyttöön Flashin.

1. Ottaaksesi Flash-liitännäisen käyttöön, napsauta laitteen valikkopainiketta.
  2. Paina asetusikkunassa Liitännäiset-kohdetta ja valitse Käytössä tai Toista painamalla.