Firefoxin julkaisutiedot - Uudet ominaisuudet ja tiedossa olevat ongelmat | Ongelmanmääritys

Firefoxin julkaisutiedot - Uudet ominaisuudet ja tiedossa olevat ongelmat

Voit lukea yhteenvedon uusimman Firefox-version uusista ominaisuuksista ja tiedossa olevista ongelmista seuraavilta sivuilta:

Share this article: <a href="http://mzl.la/1BAU2a9">http://mzl.la/1BAU2a9</a>