Firefoxin asentaminen Windowsille | Ohje

Firefoxin asentaminen Windowsille

(Ohjattu sivulta Install Firefox on Windows)

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox asennetaan Windowsille.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.
Ennen Firefoxin asentamista:

1. Avaa Firefoxin lataussivu millä tahansa selaimella (esimerkiksi Microsoft Internet Explorerilla). Sivu suosittelee automaattisesti sinulle sopivinta versiota Firefoxista.

FireFox Download Page - Windows
  2. Lataa Firefoxin asennusohjelma napsauttamalla vihreää latauslinkkiä. Lataus voi kestää muutaman minuutin verkkoyhteytesi nopeudesta riippuen. Olethan kärsivällinen, lopputulos on odottamisen arvoista!
  3. Aloita asennusprosessi napsauttamalla Suorita.

Installing Firefox - Win2 - Finnish
  4. Seuraa tämän jälkeen asennusohjelman ohjeita (olemme tehneet tästä mahdollisimman vaivatonta).

Installing Firefox - Win3 - Finnish2
    Onnittelut, olet nyt asentanut Firefoxin!
  5. Kun haluat surffailla netissä, kaksoisnapsauta Firefoxin kuvaketta työpöydällä.

Installing Firefox - Win4

Ongelmia?

Nämä artikkelit saattavat auttaa:

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/KpfkvF