Firefoxin asentaminen Windowsille

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 88311
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: päivitetty uusinta en-versiota vastaavaksi
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox asennetaan Windowsille.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia. Ohjeet Firefoxin asentamisesta Macillle saat artikkelista Firefoxin asentaminen Macille.Ohjeet Firefoxin asentamisesta Linuxille saat artikkelista Firefoxin asentaminen Linuxille.
Ennen Firefoxin asentamista:

1. Avaa Firefoxin lataussivu millä tahansa selaimella (esimerkiksi Microsoft Internet Explorerilla). Sivu suosittelee automaattisesti sinulle sopivinta versiota Firefoxista.

again updated download Firefox
  2. Lataa Firefoxin asennusohjelma napsauttamalla vihreää latauspainiketta. Lataus voi kestää muutaman minuutin verkkoyhteytesi nopeudesta riippuen. Olethan kärsivällinen, lopputulos on odottamisen arvoista!
  3. Aloita asennusprosessi napsauttamalla Suorita.
  4. Napsauta sitten vain Asenna-painiketta (olemme tehneet tästä mahdollisimman vaivatonta).
    firefox stub installer
    Onnittelut, olet nyt asentanut Firefoxin!
  5. Kun haluat surffailla netissä, kaksoisnapsauta Firefoxin kuvaketta työpöydällä.
firefox icon

Ongelmia?

Nämä artikkelit saattavat auttaa: