Firefox on päivitetty -välilehti avautuu aina Firefoxin käynnistyessä | Ongelmanmääritys

Firefox on päivitetty -välilehti avautuu aina Firefoxin käynnistyessä

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos näet "Firefox päivitetty" -välilehden aina Firefoxin käynnistyessä, vaikket olisi päivittänyt Firefoxia.

Ongelman syynä voi olla kaksi eri asiaa. Olet saattanut vahingossa asettaa välilehden aloitussivuksesi (jonka Firefox avaa aina käynnistyessä) tai Firefoxilla voi olla ongelmia asetusten tallentamisessa, jonka takia se ei välttämättä ymmärrä, että olet jo nähnyt "Firefox päivitetty" -välilehden.

"Firefox päivitetty" -välilehti on tallennettu aloitussivuksi

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli.
  3. Valitse teksti Aloitussivu-kentässä.
  4. Olet asettanut "Firefox päivitetty" -sivun käynnistyksessä avattavien sivujen listaan, jos kentässä lukee teksti http://www.mozilla.com/fi/firefox/4.0/whatsnew/
  5. Voit korjata tämän painamalla Palauta oletusasetus. Jos haluat vaihtaa aloitussivuksesi jonkin muun sivun, lue artikkeli Aloitussivun asettaminen. Restore home page Win

Firefox ei pysty tallentamaan asetuksia

Firefox muuttaa asetustiedostossa tiettyä asetusta, joka kertoo, onko käyttäjä jo nähnyt "Firefox päivitetty" -välilehden. Jos tiedostossa on ongelmia, Firefox ei pysty tallentamaan asetusta ja joutuu näyttämään välilehden aina kun Firefox käynnistetään.

1. Saatat huomata myös, ettei Asetukset-ikkunassa oleviin asetuksiin tehtyjä muutoksia tallenneta, kun Firefox suljetaan.
  2. Voit korjata ongelman seuraamalla artikkelin How to fix preferences that won't save ohjeita.