Firefox-ongelmat Nexus 10 laitteella ja Android 4.3:lla

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Huomaa: Nämä ongelmat on ratkaistu Firefox for Androidin uusimmassa versiossa. Voit päivittää Firefoxin Google Play -kaupassa.
Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista.

Jos olet päivittänyt Nexus 10 tabletin uusimpaan Androidin versioon 4.3, saatat kokea seuraavia ongelmia Firefoxin käytössä:

• Kaatumisia ja sivunpiirto-ongelmia tietyillä sivuilla kuten CNN.com.
  • Otsikkopalkki katoaa bing.comissa.