Firefoxin Android-version oppaat

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Pääse alkuun Firefoxin mobiiliversion kanssa

Firefoxin mobiiliversion lisäosat

Firefoxin Android-version esittely

Seuraava englanninkielinen video esittelee välilehtiselauksen, Flash-videoiden toistamisen pyynnöstä, synkronoidun todentamisen, zoomauksen, tekstikokoasetukset sekä user agent -asetusten vaihtamisen.

Firefoxin mobiiliversion välilehtien käyttäminen

Seuraavassa englanninkielisessä oppaassa kerrotaan, kuinka välilehdet avataan osoitepalkin näkymästä, kuinka siirrytään välilehdestä toiseen ja kuinka nähdään synkronoidut välilehdet.

Kirjanmerkin luominen ja pikakuvakkeen lisääminen kotinäkymään

Seuraava englanninkielinen opas näyttää, kuinka verkkosivu lisätään kirjanmerkkeihin ja kuinka sivulle voidaan luoda pikakuvake laitteesi kotinäkymään.

Sync - ota kirjanmerkkisi, välilehtesi ja asetuksesi mukaasi

Seuraava englanninkielinen opas esittelee työpöytä-Firefoxin ja mobiili-Firefoxin välillä synkronoinnin hyödyt sekä kuinka helppoa on tyhjentää henkilökohtaiset tiedot laitteesta.

Verkkosivun työpöytäversion avaaminen

Seuraava englanninkielinen opas kertoo, kuinka voit asentaa Phony-lisäosan, jotta voit vaihtaa sivuston mobiili- ja työpöytäversioiden välillä vaihtamalla user agent -asetusta.

Sivuhistorian sekä henkilökohtaisten ja synkronoitujen tietojen tyhjentäminen

Seuraava englanninkielinen opas kertoo, kuinka voit tyhjentää Firefoxin Android-version yksityisyystiedot.