Firefox jää jumiin vikasietotilaan

(Ohjattu sivulta Firefox is stuck in Safe Mode)

Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi Firefox saattaa odottamattomasti käynnistyä vikasietotilaan ja miten ongelman voi ratkaista.

Jos käynnistit Firefoxin vikasietotilaan, Firefox pysyy vikasietotilassa kunnes se suljetaan täysin. Helpoin tapa varmistua, että Firefox sulkeutuu täysin, on käynnistää tietokone uudelleen. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, käynnistä Firefox.

Jos Firefox kaatuu käynnistyessään, seuraavan kerran Firefoxia käynnistettäessä näytettään vikasietotilan aloitusikkuna, josta voi valita Firefoxin käynnistämisen vikasietotilassa tai Firefoxin nollaamisen Firefoxin virkistämisen, sillä järjestelmässä voi olla jokin virheellinen asetus (esimerkiksi grafiikoissa, lisäosissa tai kolmannen osapuolen sovelluksissa). Firefoxin käynnistyksessä esiintyvään kaatumiseen löydät ohjeita artikkelista Firefox kaatui - estä ja korjaa kaatumisia.