Firefoxin aloitussivulla on oletuksena pikalinkkejä yleisiin toimintoihin

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan, sinulle avautuu oletusaloitussivu. Tällä sivulla on kätevä Google-haku sekä linkit latauksiin, kirjanmerkkeihin, sivuhistoriaan, lisäosiin, Sync-palveluun ja asetuksiin. Tämän lisäksi voit palauttaa aloitussivulta avoimet välilehdet aiemmalta Firefoxin käyttökerralta.

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Kuinka saan käyttööni Firefoxin aloitussivun?

Firefoxin oletusasetuksena on näyttää Firefoxin aloitussivu, kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan.

New Home Page - WinNew Home Page - MacNew Home Page - Lin

Ellet näe tätä sivua, kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan, voit palauttaa oletusasetuksen seuraavilla ohjeilla:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx MenuFx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-välilehti.
  3. Napsauta Käynnistys-osiossa Palauta oletusasetus -painiketta.
    Restore default home page - WinRestore default home page - MacRestore default home page - Lin
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
Huomaa: Jos tarvitset lisätietoja aloitussivuasetuksista ja aloitussivun muuttamisesta, lue artikkeli Aloitussivun asettaminen.

Siirry latauksiin, kirjanmerkkeihin, sivuhistoriaan, lisäosiin, Sync-palveluun ja asetuksiin aloitussivulta

Kun käynnistät Firefoxin tai avaat uuden ikkunan, Firefoxin tulisi avata oletusaloitussivu, jonka alareunassa on seuraavat painikkeet: Home Page Buttons - WinHome Page Buttons - MacHome Page Buttons - Lin

Välilehtien ja ikkunoiden palauttaminen edelliseltä Firefoxin käyttökerralta

Jos sinulla oli avoimia välilehtiä tai ikkunoita, kun suljit Firefoxin, Firefoxin aloitussivulla on Palauta edellinen istunto -painike. Jos haluat välilehtesi ja ikkunasi takaisin, napsauta painiketta. Session Restore - Home - WinSession Restore - Home - MacSession Restore - Home - Lin

Huomaa: Jos haluat lisätietoja istunnon palauttamisesta, lue artikkeli Restore previous session - Configure when Firefox shows your most recent tabs and windows.