Facebookin, Googlen, Twitterin ja YouTuben käyttäminen Firefox OS:ssä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefox OS-laitteen hieno puoli on, että voit olla yhteydessä kaikkiin tärkeisiin ihmisiisi. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka asennetaan ja käytetään joitakin suosituimpia sosiaalisen median sovelluksia, kuten Facebookia ja Twitteriä.

Hae suosikkisovelluksesi

• Facebook, Twitter ja YouTube ovat kaikki saatavilla Marketplacessa. Nopein tapa asentaa ne on avata Marketplace-sovellus, etsiä haluamasi sovellukset ja asentaa ne napauttamalla sinistä Free-painiketta. Lisätietoja saat artikkelista Sovellusten lataaminen ja asentaminen.
    Install Facebook
  • Jos hakemaasi ei löydy Marketplacesta, kokeile mukautuvaa hakua. Löydät sillä useita Googlen tuotteita (esimerkiksi Google+, Google Maps, Google Translate). Lisätietoja saat artikkelista Löydä räätälöityjä sovelluksia mukautuvalla haulla.
    Everything Google

Facebook

• Päätoiminnot on sijoitettu ruudun yläosaan. Näet ilmoitukset kaveripyynnöistä, viesteistä ja postauksista. Voit tietysti päivittää tilasi, ladata kuviasi ja lisätä sijaintisi.
    Facebook controls
  • Lisää toimintoja löydät napauttamalla vasemman ylälaidan valikko-painiketta.
    Facebook menu
  • Facebookin viestit ovat hyvä tapa pysyä yhteydessä. Katso lisätietoja tästä linkistä.
  • Jos tuot Facebook-kaverisi yhteyshenkilöiksi, voit viestiä heidän kanssaan tai postata heidän seinälleen suoraan Contacts-sovelluksesta.
    Facebook from contacts

Twitter

• Twitterin toiminnot sijaitsevat ruudun yläosassa. Luo uusi twiitti napauttamalla oikean yläkulman painiketta.
    Twitter controls
  • Voit ladata valokuvan Twitteriin, kun luot uutta viestiä, tai kun Twitter on asennettuna, voit valita valokuvan Gallery-sovelluksen Share-valikosta.
    Huomaa: Tämä ominaisuus vaatii toimiakseen Firefox OS version 1.1 tai uudemman. Jos et ole varma mikä Firefox OS:n versio on käytössä, katso ohjeet täältä.
    Twitter share

YouTube

• Etsi mitä tahansa - napauta hakupainiketta oikeassa yläkulmassa.
  • Napauttamalla vasemman yläkulman valikkopainiketta voit selata sisältöä tai kirjautua Google-tilillesi, jolloin näet tilauksesi ja saat suosituksia.
    YouTube controls
  • Voit myös tallentaa omia YouTube-hakujasi kotinäytöllesi mukautuvan haun avulla. Katso lisätietoja artikkelista Löydä räätälöityjä sovelluksia mukautuvalla haulla.
    Two app choices

Google-haku ja Gmail