Babylon-työkalupalkin, -aloitussivun ja -hakukoneen poistaminen | Ongelmanmääritys

Babylon-työkalupalkin, -aloitussivun ja -hakukoneen poistaminen

Babylon-käännösohjelma lisää työkalupalkin ja muita lisäosia selaimiin. Se muuttaa myös Firefoxin asetuksia, kuten aloitussivun ja hakukoneen. Nämä muutokset tehdään tavalla, jota on vaikeaa havaita ja peruuttaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Babylonin ja palauttaa Firefoxin asetukset normaaleiksi.

Huomaa: Tämä artikkeli koskee vain Windowsia ja Mac OS X:ää. Jos haluat lukea ohjeet, valitse yllä olevasta valikosta Windwos tai Mac OS X.
Tärkeää: Tämän artikkelin ohjeet vaativat Firefoxin nollaustoiminnon käyttöä. Toiminto on saatavilla Firefoxin uusimmassa versiossa. Suosittelemme, että lataat ja asennat uusimman Firefoxin osoitteesta mozilla.org/firefox ennen jatkamista (lue artikkelista Firefoxin asentaminen Windowsille ohjeita)(lue artikkelista Firefoxin asentaminen Macille ohjeita).

1. Poista Babylon-ohjelma

1. Napsauta Käynnistä-valikkoa ja valitse Ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli-ikkuna avautuu.
    Control Panel - WinXP
  2. Napsauta ohjauspaneelin ikkunassa Lisää tai poista sovellus. Lisää tai poista sovellus -ikkuna avautuu.
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Babylon.
  4. Aloittaaksesi ohjelman poistamisen, napsauta Poista-painiketta Babylon-valinnan oikealla puolella.

Remove Babylon - WinXP
  5. Napsauta avautuneessa Babylonin poisto-ohjelmassa Uninstall (Poista) ja seuraa ohjeita.

Uninstall Babylon
  6. Toista nämä vaiheet kaikkien muiden Babylon-ohjelmien kohdalla, joita koneeseesi on saatettu asentaa, kuten Babylon Toolbar, Browser Manager tai Browser Protection.
  1. Napsauta käynnitysvalikkoa ja valitse Ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli-ikkuna avautuu.
    Control Panel - Win7
  2. Napsauta ohjauspaneelin ikkunassa Poista asennettu ohjelma -linkkiä Ohjelmat-osion alla.

Uninstall a program - Win7
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Babylon.
  4. Aloittaaksesi ohjelman poistamisen, napsauta Poista-painiketta listan ylälaidassa.

Remove Babylon - Win7
  5. Napsauta avautuneessa Babylonin poisto-ohjelmassa Uninstall (Poista) ja seuraa ohjeita.

Uninstall Babylon
  6. Toista nämä vaiheet kaikkien muiden Babylon-ohjelmien kohdalla, joita koneeseesi on saatettu asentaa, kuten Babylon Toolbar, Browser Manager tai Browser Protection.
  1. Valitse Aloitus-näkymässä Työpöytä-kuvake. Työpöytä avautuu.
  2. Siirrä hiiri ruudun oikeaan ylä- tai alakulmaan käyttääksesi oikopolkuja.
  3. Valitse Asetukset-oikopolusta Ohjauspaneeli-valinta. Ohjauspaneeli-ikkuna avautuu.

Control Panel - Win8
  4. Napsauta ohjauspaneelin ikkunassa Poista asennettu ohjelma -linkkiä Ohjelmat-osion alla.

Uninstall a program - Win7
  5. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Babylon.
  6. Aloittaaksesi ohjelman poistamisen, napsauta Poista-painiketta listan ylälaidassa.

Remove Babylon - Win7
  7. Napsauta avautuneessa Babylonin poisto-ohjelmassa Uninstall (Poista) ja seuraa ohjeita.

Uninstall Babylon
  8. Toista nämä vaiheet kaikkien muiden Babylon-ohjelmien kohdalla, joita koneeseesi on saatettu asentaa, kuten Babylon Toolbar, Browser Manager tai Browser Protection.
  1. Napsauta Finder-kuvaketta Dockissa. Kotikansiosi avautuu yleensä Mac-käyttäjätunnuksesi nimellä). Napsauta Ohjelmat-kansiota ikkunan vasemassa reunassa avataksesi sen.
  2. Etsi Babylon Ohjelmat-kansiosta ja raahaa se roskakoriin.
  3. Napsauta ja pidä pohjassa Roskakori-kuvaketta ja valitse avautuneesta valikosta Tyhjennä roskakori poistaaksesi Babylonin.

Ohjelma on nyt poistettu. Jatketaan poistamalla sen asentamat lisäosat ja muuttamalla sen asettamat asetukset ja muut jäljet normaaleiksi.

2. Poista lisäosat ja korjaa aloitussivusi ja hakukoneesi nollaamalla Firefoxin

Firefoxin nollaustoiminto poistaa Babylon-työkalupalkin Firefoxista ja palauttaa ohjelman muuttamat asetukset. Toiminto säilyttää henkilökohtaiset tietosi, mutta muuttaa kaiken muun oletusasetuksiin.

Lue lisää nollaustoiminnosta artikkelista Firefoxin nollaaminen – korjaa helposti monet ongelmat.

Huomaa: Tässä Firefox-versiossa ei ole nollaustoimintoa. Ellet voi päivittää Firefoxin uusimpaan versioon, lue artikkelista Poista työkalupalkki joka on muuttanut Firefoxin haun tai aloitussivun ohjeita.

1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-alavalikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  2. Napsauta Nollaa Firefox-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta alas liukuvassa varmistuskehotteessa.
  4. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.
  1. Napsauta ensin valikkopainiketta New Fx Menu ja sitten Ohje-painiketta Help-29 .
  2. Valitse Ohje-valikosta Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  3. Napsauta Nollaa Firefox…-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
  5. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.
Babylon on nyt poistettu täysin Firefoxista. Alla olevilla ohjeilla voit poistaa sen muut jäljet tietokoneestasi.

3. Poista lisäosat muista selaimistasi

Jos käytät myös muita selaimia, saatat haluta poistaa Babyloniin liittyvät lisäosat myös niistä. Seuraavista ulkoisista artikkeleista voit saada ohjeita:

4. Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta

Kun olet suorittanut yllä olevat ohjeet, tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta. Katso artikkelista Kuinka pääsen eroon haittaohjelmista? suositeltuja haittaohjelmien poisto-ohjelmia.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/UoMznp