Aloitussivun asettaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lataat automaattisesti minkä tahansa sivun, kun käynnistät Firefoxin tai napsautat Koti-painiketta Home Button .

Tärkeää: Jos aloitussivusi on kaapattu tai muutettu automaattisesti, lue artikkeli Firefoxin nollaaminen – korjaa helposti monet ongelmat.

Aloitussivun asettaminen tai muuttaminen

1. Avaa verkkosivu, jonka haluat asettaa aloitussivuksi.
  2. Vedä ja pudota verkko-osoitteen vasemmalla puolella oleva kuvake Koti-painikkeeseen.
    Home page Win1 Home page Mac1 Home page Lin1
  3. Vahvista, että haluat asettaa sivun aloitussivuksi napsauttamalla Kyllä-painiketta.

1. Avaa välilehteen verkkosivu, jonka haluat asettaa aloitussivuksi.
  2. Vedä ja pudota välilehti Koti-painikkeeseen Home Button .
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Vahvista, että haluat asettaa sivun aloitussivuksi napsauttamalla Kyllä-painiketta.

Vihje: Lisää aloitussivun asetuksia löydät AsetuksetAsetukset -ikkunasta.

• Napsauta Firefox-painiketta, valitse Asetukset ja Asetukset-ikkunassa Yleiset-paneeli.Napsauta Työkalut-valikkoa, valitse Asetukset ja valitse Yleiset-paneeli.Napsauta Firefox-valikkoa, valitse Asetukset... ja valitse Yleiset-paneeli.Napsauta Muokkaa-valikkoa, valitse Asetukset ja valitse Yleiset-paneeli.
    • Käynnistys-osan alasvetovalikosta voit valita, mitä Firefox tekee käynnistettäessä. Vaihtoehdot ovat Avaa aloitussivu, Avaa tyhjä sivu tai Avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet.
    • Voit myös asettaa useita sivuja aloitussivuiksi avaamalla jokaisen sivun omalle välilehdelleen ja napsauttamalla Asetukset-ikkunassa painiketta Käytä avoimia sivuja.
  • Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , valitse AsetuksetAsetukset ja valitse sitten Yleiset-paneeli.
    • Käynnistys-osan alasvetovalikosta voit valita, mitä Firefox tekee käynnistettäessä. Vaihtoehdot ovat Avaa aloitussivu, Avaa tyhjä sivu tai Avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet.
    • Voit myös asettaa useita sivuja aloitussivuiksi avaamalla jokaisen sivun omalle välilehdelleen ja napsauttamalla Asetukset-ikkunassa painiketta Käytä avoimia sivuja.

Oletusavaussivun palauttaminen

Jos haluat poistaa aloitussivuasetuksesi, tässä ovat ohjeet.

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli.
  3. Napsauta Käynnistys-osiossa painiketta Palauta oletusasetukset.
    Home page Win3 Home page Mac3 Home page Lin3
  4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.

Ongelmia aloitussivun kanssa?

Täältä löytyvät vastaukset:

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/NdLLhT