Windows Update -sivuston käyttäminen Firefoxilla

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 1194
  • Luotu:
  • Luonut: Atte
  • Kommentti: translation is now ready
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: alluk.
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Kyllä
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Windows Update -sivusto ja Microsoft Update -sivusto ovat suunniteltuja toimimaan vain Internet Explorerilla. Nämä sivustot toimivat ActiveX-komponentilla, joka tarkistaa tietokoneelta puuttuvat päivitykset. Firefox ei tue ActiveX-komponentteja.

Tässä artikkelissa kerrotaan muita tapoja Windowsin päivittämiseen.

Automaattiset päivitykset

Windows XP ja Windows Vista sisältävät toiminnon, jolla voidaan ladata ja asentaa Windows-päivityksiä ilman Microsoftin verkkosivuston selaamista. Voit vaihtaa päivitysten lataamisen ja asentamisen automaattiseksi. Voit myös vaihtaa päivitysten asentamisen manuaaliseksi, jolloin sinun pitää itse erikseen hyväksyä jokainen asennettava päivitys. Windowsin ohjepalvelu auttaa valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon. Saat automaattiset päivitykset käyttöösi seuraamalla näitä ohjeita Microsoftin verkkosivustolla (englanniksi).

Manuaaliset päivitykset

Vaikka automaattiset päivitykset olisivat käytössä, saatat haluta vierailla Microsoft Updaten verkkosivustolla valinnaisten päivitysten asentamiseksi. Voit vierailla sivustolla kolmella tavalla.

Päivittäminen Internet Explorerilla

Internet Explorerin versiot 6 ja 7 sisältävät toiminnon, jolla pääsee helposti päivityssivustolle. Mene Internet Explorerissa Työkalut > Windows Update. Voit vaihtoehtoisesti kirjoittaa osoitteen update.microsoft.com osoitepalkkiin ja painaa Enter. Muista varmistaa osoitteesta, että olet varmasti alkuperäisellä Microsoftin verkkosivustolla ennen minkään päivityksen asentamista.

Päivittäminen IE View -lisäosalla

IE View -lisäosa säästää aikaasi avaamalla valitut sivut Internet Explorerissa, kun niihin yritetään siirtyä Firefoxissa. Lisäämällä osoitteen update.microsoft.com niiden sivujen listalle, jotka IE View avaa Internet Explorerissa, sinun ei tarvitse muistaa avata Internet Exploreria päivitysten tarkistamiseksi.

Voit asentaa IE View -lisäosan tältä sivulta.

Päivittäminen IE Tab -lisäosalla

IE Tab -lisäosa säästää aikaasi avaamalla valitut sivut Internet Explorerissa, joka avautuu Firefoxin välilehteen. Kaikki Firefoxin toiminnot eivät kuitenkaan toimi sellaisessa välilehdessä, joka on avattu Internet Explorerissa.

Voit asentaa IE Tab -lisäsosan tältä sivulta. Firefox 2 -käyttäjien pitää napsauttaa "Täydellinen versiohistoria" -linkkiä ja asentaa lisäosasta versio 1.3.3.20070528, päiväyksellä 28.5.2007.

This article originally derived from Windows Update (mozillaZine KB)

Windows Update toimii vain Windows-käyttäjillä. Jos tarvitset ohjeita Linuxin päivittämiseen, lue käyttöjärjestelmäsi ohjeet.

Windows Update toimii vain Windows-käyttäjillä. Jos tarvitset ohjeita Macin päivittämiseen, lue käyttöjärjestelmäsi ohjeet.