Vaihda välilehtien avulla nopeasti verkkosivujen välillä Firefoxin mobiiliversiossa

Firefox for Androidilla luot ja hallitset helposti useita välilehtiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka se tapahtuu.

Missä välilehteni ovat?

Saat välilehtesi näkyviin Firefox for Androidissa pyyhkäisemällä oikealle, jolloin saat näkyviin sivupalkin, jossa on pienoiskuva jokaisesta välilehdestäsi. Voi valita minkä tahansa välilehden napauttamalla sitä. Pyyhkäise sen jälkeen vasemmalle, niin sivu aukeaa näytölle.

Mobile Tabs

Kuinka avaan uuden välilehden?

1. Pyyhkäise oikealle ja valitse painike Uusi välilehti näytön vasemmasta alakulmasta.
  2. Näyttöön avautuu älykäs aloitusnäyttö ja luettelo useimmin vierailemistasi sivuista. Voit kirjoittaa etsimäsi sivuston nimen tai osoitteen osoitepalkkiin tai valita sen kirjanmerkkien, selaushistorian ja välilehtien luettelosta.
Katso artikkelista Muokkaa Firefoxin aloitussivua lisää älykäs aloitusnäyttö -vihjeitä.

Mobile Tabs1

Miten suljen ja avaan uudelleen välilehden?

Saat luettelon välilehdistäsi pyyhkäisemällä oikealle. Sulje välilehti napauttamalla välilehden punaista sulje-painiketta.

Jos suljet välilehden vahingossa, voit avata viimeksi suljetun välilehden uudelleen napauttamalla vihreää palauta-painiketta näytön vasemmassa alalaidassa.

Mobile Tabs2

Kuinka avaan linkin uudessa välilehdessä?

1. Avaa linkki uudessa ikkunassa painamalla pitkään linkkiä, jolloin ponnahdusvalikko aukeaa.
  2. Napauta Avaa linkki uuteen välilehteen.
  3. Näet ilmoituksen uuden välilehden avaamisesta.

Mobile Tabs3
  4. Siirry uudelle välilehdellesi pyyhkäisemällä oikealle ja napauttamalla uuden välilehden pienoiskuvaa.

Mobile Tabs4

Missä välilehteni ovat?

Löydät välilehtesi Firefox for Androidissa seuraavasti:

1. Oikeassa yläkulmassa (tableteilla vasemmassa yläkulmassa) on välilehti-kuvake joka näyttää myös avoimien välilehtien määrän. Napauta tätä kuvaketta.

Android Numeric Tab Icon phone 480 2
  2. Näet luettelon välilehtien pienoiskuvista puhelimen näytön ylälaidassa (tablettien näytössä tämä luettelo on ylälaidassa pystyasettelussa ja vasemmalla vaaka-asettelussa). Voit valita minkä tahansa välilehden napauttamalla sitä tai siirtyä takaisin nykyiseen välilehteen napauttamalla sen sisältöä.

Android Tab List phone 480
  3. Jos olet ottanut käyttöön Firefox Sync-palvelun, voit käyttää työpöytäversiosi Firefoxin avoimia välilehtiä Synkronoidut välilehdet -kuvakkeen kautta.

Kuinka avaan uuden välilehden?

1. Avaa uusi välilehti napauttamalla Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja + Uusi välilehti-painiketta.
  2. Siirryt älykkääseen aloitusnäyttöön, jossa on luettelo useimmin avatuista sivuista, kirjanmerkeistä ja sivuhistoria. Voit kirjoittaa hakemasi sivuston nimen tai osoitteen, tai vaihtoehtoisesti valita sen useimmin avattujen, kirjanmerkkien tai sivuhistorian luetteloista.

Kuinka suljen välilehden?

Tuo esiin välilehtesi ja sulje haluamasi välilehti napauttamalla sen X-painiketta (puhelimissa pienoiskuvakkeen oikealla puolella pystyasettelussa ja alapuolella vaaka-asettelussa; tableteissa alapuolella).

Kuinka avaan linkin uudessa välilehdessä?

1. Avaa linkki uudessa välilehdessä painamalla pitkään sitä pitkään, jolloin ponnahdusvalikko aukeaa.
  2. Napauta Avaa linkki uuteen välilehteen. Näet ilmoituksen uuden välilehden avaamisesta.
  3. Vaihda tähän uuteen välilehteen tuomalla esiin välilehtesi ja napauttamalla sen pienoiskuvaa.

Vaihda toiseen välilehteen

Napauta osoitepalkkia ja ala syötää tekstiä. Jos avoimista välilehdistä löytyy vastaavuus, tuloksissa näkyy välilehtikuvake ja teksti "Siirry välilehteen". Jos napautat "Siirry välilehteen" siirryt jo valmiiksi avoinna olevaan välilehteen sen sijaan että siitä tehtäisiin uusi kopio.

Android switch to tab jelly bean 480 wide