Template:clearCookiesCache

1. Napsauta Arkisto-kuvaketta 57 library icon, napsauta seuraavaksi Sivuhistoria ja valitse Poista viimeaikaisia historiatietoja….
  2. Valitse Poistettava aika:-pudotusvalikosta Kaikki.
  3. Paina nuolta Yksityiskohdat-sanan vieressä avataksesi tyhjennettävien kohteiden listan.
  4. Valitse Evästeet ja Väliaikaistiedot.
  5. Napsauta Poista tiedot.
  1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu, valitse Sivuhistoria ja sitten Poista viimeaikaisia historiatietoja….
  2. Valitse Poistettava aika:-pudotusvalikosta Kaikki.
  3. Avaa tyhjennettävien kohteiden lista painamalla nuolta Yksityiskohdat-sanan vieressä.
  4. Valitse Evästeet ja Väliaikaistiedot.
  5. Napsauta Poista tiedot.