Etsi tuesta

Pelasta maailma mukavasti omalta kotisohvaltasi

Voit auttaa miljoonia Firefox-käyttäjiä saamaan kaiken irti suosikkiselaimestaan. Avustuksesi saavuttavat miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti, ja voit tehdä se kaiken mukavasti omalta kotisohvaltasi!

Tarvitsemme apuasi!

Firefoxin tukipalvelu, jota käyttää yli 400 miljoonaa ihmistä, on täysin vapaaehtoisten ylläpitämä, ja se jos mikä on erittäin tärkeää. On sinun aikasi astua mukaan.

Valitse tapa osallistua

Tietoja meistä

Mozilla-tuki on innokkaiden avustajien ja työntekijöiden yhteisö, joka pyrkii auttamaan kaikkia käyttäjiämme ympäri maailman. Liity mukaan uskomattomaan seikkailuumme!

Kuva Mozillan henkilökunnasta ja vapaaehtoisista.