Showing questions tagged: Show all questions

Context Menu: "This Frame -> Open in New Tab" does not preserve the private browsing container

If I right click on an iframe when browsing in a container tab, and select "This Frame -> Open in New Tab", the new tab is not in the same container as the source tab.… (read more)

If I right click on an iframe when browsing in a container tab, and select "This Frame -> Open in New Tab", the new tab is not in the same container as the source tab. In fact it is not in any container.

Whereas when middle-clicking on a normal link to open it in a new tab, the new tab is in the same container as the source tab.

Is this a bug? Seems like a bug to me. Surely we would want the new tab to use the same container as the source tab?

Asked by codaroma 2 روز قبل

Last reply by codaroma 1 روز قبل

Google freezes with email links in Firefox

This brings up something I have been trying to fix for more than a year. When I click on the email link "Start with a free scan", google.com appears at the bottom left an… (read more)

This brings up something I have been trying to fix for more than a year. When I click on the email link "Start with a free scan", google.com appears at the bottom left and nothing happens, not just with your link but with all. I have waited many minutes just to see if it will link. Sometimes, after minutes, it connects. I have been trying to get Google out of this in "mailto" but cannot. If I right click "open in a new page", google does come up, the target site does (I think) and we move along normally.

Can't you fix this? Google it and you'll see it everywhere. Mozilla has a suggested approach online which does not work. Please help all the AVG and Firefox folks who suffer with this.

Thank you,

Charles McKeown

Asked by Chas 1 روز قبل

IDEMIA MORPHO L1 DEVICE IN NOW WORKING IN FIREFOX BROWSER

HLO, SIR MY NAME IS ABHISHEK AND I WANT TO USE PUNJAB NATIONAL BANK BC ON FIREFOX BROWSER BUT DUE TO SOME SETTING ISSUE IN FIREFOX I AM UNABLE TO USE IT . BUT AT THE SAME… (read more)

HLO, SIR MY NAME IS ABHISHEK AND I WANT TO USE PUNJAB NATIONAL BANK BC ON FIREFOX BROWSER BUT DUE TO SOME SETTING ISSUE IN FIREFOX I AM UNABLE TO USE IT . BUT AT THE SAME TIME THIS BC IS WORKING IN CROME & EDGE BUT I WANT THAT THIS MUST BE WORK WITH FIREFOX . MOHPHO IS A BIOMETRIC DEVICE AND MODEL IS IDEMIA L1 (NEWLY LAUNCHED)

BANK LINK https://bcportal.pnbfikiosk.co.in/kiosk/bclogin AFTER RUNNING THIS TWO CROME START WORKING BUT NOT WORK IN FIREFOX. https://127.0.0.1:11100 , https://localhost:12030/service/

Asked by ABHISHEK SAINI 1 روز قبل

PDF files being saved in a different location than

Hii, I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default locatio… (read more)

Hii,

I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default location, i.e. C:\Users\kumbi\Downloads. All the files get saved in this location except those in PDF format.

The files in the PDF format, for some reason, get saved to the Temp folder: C:\Users\kumbi\AppData\Local\Temp.

I also use another system where the situation is the same.

I have checked all the configurations and settings and could not figure out a fix for this problem.

Please let me know how do I fix this. I am looking forward to your response.

Regards,

B. Bipin Kumar

Asked by Bipin Kumar 1 روز قبل

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 روز قبل

No links will open to web pages

Hello, I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times. I refreshed at least three times. I did the run command prompt exercise. I… (read more)

Hello,

I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times.

I refreshed at least three times.

I did the run command prompt exercise.

I went through the all troubleshooting methods possible.

Can you call me at [removed phone# from support forum]

Please have someone connect with me maybe through Google, take over my computer, and locate the problem.

Google and Edge browsers work very well. I wonder whether the competitors want you to fail for users to go with another browser.

Asked by onewalkdav 1 روز قبل

Last reply by jonzn4SUSE 1 روز قبل

Autofill address not working anymore

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore. Autofill card still works, bu… (read more)

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore.

Autofill card still works, but not addresses.

Asked by allanrivers99 1 روز قبل

Last reply by jonzn4SUSE 1 روز قبل

Bookmark size, can no longer make it larger! Why?

I'm just wondering why I can no longer change book mark size on FF. Even more strange I can't find anyone on the internet who has anything to say about it. Their are some… (read more)

I'm just wondering why I can no longer change book mark size on FF. Even more strange I can't find anyone on the internet who has anything to say about it. Their are some fixes but they are like from three to five years ago. And it's not for the current version of FF. What is going on? Why can I no longer change the book mark size? I have a desktop.

Asked by Trusten Baker 1 روز قبل

Cookies being written and automatically deleted

Hello, I work for Microsoft, and one of our sites offers users a way to opt out of personalized advertising on some Microsoft domains by setting a cookie. The site: http… (read more)

Hello,

I work for Microsoft, and one of our sites offers users a way to opt out of personalized advertising on some Microsoft domains by setting a cookie. The site: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout

When the user clicks the toggle to Off, we cycle through four domains via an iframe and write a TOptOut cookie on each one. If everything is working properly, the user should then be able to go to www.bing.com and see a TOptOut cookie on Bing that will prevent personalized advertising on that domain.

The problem is, this stopped working in Firefox. We have verified that it still works* in 115.7.0, but in 122.0.1 and 123.0, the cookie is written and then deleted on refresh. If the user doesn't already have Bing open in another tab, they'll never see the cookie at all. I have verified this behavior in Bing several times, on my work machine (Firefox 122.0.1 on Windows 10) and my personal machine (Firefox 122.0 snap on Xubuntu 23.10).

  • It still works on our corporate VPN in 115.7.0, but not on my coworker's non-VPN machine. Same version. I'm really not sure what's up with that one.

This is a large concern for us. Because the cookies can still be written, it doesn't trip our test for third-party cookies being disabled. Because the cookie for microsoft.com is written, the toggle will show up as Off even after a refresh. This is misleading to our users.

I have gone over the Firefox docs on Enhanced Tracking Protection and Total Cookie Protection, but neither seem to handle this case. Firefox does not block any trackers on account.microsoft.com or on www.bing.com. It's fine if the cookies are in separate jars, we just want them to be written to the proper domains and not deleted. Can anyone tell me what changed in Firefox recently? Is this expected behavior, or a bug? If it's expected behavior, what can we do to allow users to opt out of personalized advertising?

Asked by amleek 1 هفته قبل

Last reply by amleek 1 روز قبل

Tabs won't load after update, except for support.mozilla.orgg

Firefox automatically updated to 123.0. Now the only tabs that will open are to support.mozilla.org or similar mozilla.org links. Everything was fine this morning, but no… (read more)

Firefox automatically updated to 123.0. Now the only tabs that will open are to support.mozilla.org or similar mozilla.org links. Everything was fine this morning, but now nothing works. This is problematic because I have a lot of tabs open for different sites that I work on daily.

Asked by narniansatx 1 روز قبل

Last reply by cor-el 1 روز قبل

Not showing bookmarks toolbar on all tabs

For years, I have had the Bookmark Toolbar always show on my initial page and all tabs at the top of page. Something happened and now it does not. I have tried resettin… (read more)

For years, I have had the Bookmark Toolbar always show on my initial page and all tabs at the top of page. Something happened and now it does not. I have tried resetting per instructions and it will show on my current page but then not show up my new tab and will disappear from the initial page. I tried a refresh to correct and that did not work either. I was able to get them to show on the left side of the screen but I much prefer them at the top and want to get back to that layout.

Asked by Patman 1 روز قبل

Last reply by cor-el 1 روز قبل

  • حل شده

Suddenly cant delete emails in outlook.live.com

Starting this morning I suddenly cant delete or mark emails as read in Outlook.live.com. Even if I open an email, and it appears as read after that, if I refresh or leave… (read more)

Starting this morning I suddenly cant delete or mark emails as read in Outlook.live.com. Even if I open an email, and it appears as read after that, if I refresh or leave the page and come back, its marked as read again.

I tried dropping all add-ons (a kill switch to drop all add-ons and re-activate them is still a feature I feel Firefox needs, I have to click every single one of them every time) to no avail.

I was in the process of writing this question on the Microsoft forums (which is usually like whizzing in the wind) when I thought to try a different browser. I had zero issues and Outlook.live.com worked perfectly normal on Microsoft Edge.

This HAS to be a bug in a recent update in Firefox

Asked by Adrenoreceptor 1 ماه قبل

Answered by Adrenoreceptor 1 ماه قبل

Delete part of URL when opened

Example of what i want to do: I'm browsing Website and i click and open a link. Examples: https://Website.com/P/-this-site-doesnt-exist--68290.html or https://Website.… (read more)

Example of what i want to do:

I'm browsing Website and i click and open a link. Examples:

https://Website.com/P/-this-site-doesnt-exist--68290.html or https://Website.com/P/-this-is-also-an-example--34846.html


I want Firefox to automatically delete "-this-site-doesnt-exist-" or "-this-is-also-an-example-" whenever i open any of them. So opening them would instead open:

https://Website.com/P/-68290.html or https://Website.com/P/-34846.html

Can this be done?

Asked by mikkel.pless 2 روز قبل

Last reply by mikkel.pless 1 روز قبل

Firefox is blocked (so slow than it seems blocked)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whe… (read more)

Hello, I have a problem with Firefox on (only) the vive.com site. It shows a fast (same as Chrome/Opera) loading, but only on firefox it stays @ 99% a very long time, whereas on other browsers, in the instant, you can see the content of the page. You can test for example on that page: https://developer.vive.com/resources/vive-sense/

I work in a society where I need to have a brower with proxy support & security (firefox is the best to me) but that can work without waiting minutes to access a page, whereas it has been downloaded fast.

Opera is fast on vive.com, but that shit doesn't have proxy support, so I need configure firewall, put a gateway, and I really hate, it's a pure security fail (never put a gateway on windows, microsoft takes the control of your windows and scan your datas). We don't wish that in our society.

So I'm there to report you that, I think there is a problem and I really don't understand what can do firefox to make the user wait so much time, and it's not related to the processor, it's the same on my crappy laptop or on a brand new powerful 3D station. With opera, it's really in a second, and with firefox, it's a minute. Really weird.

Asked by Erlend Levin 1 روز قبل

Last reply by cor-el 1 روز قبل

Autocomplete vs saved Passwords - How do I remove a userid from the autocomplete list?

When logging in to a website, Firefox displays a pre-filled username and password. In my saved passwords list, I have removed these details, yet Firefox still presents t… (read more)

When logging in to a website, Firefox displays a pre-filled username and password. In my saved passwords list, I have removed these details, yet Firefox still presents them. What setting(s) do I need to edit to remove these entries from Firefox?

In my efforts to resolve this issue I have seen reference to using the keyboard to select from an autocomplete list. Interestingly using the keyboard shows me the Autocomplete list as I have it in Passwords with only the accounts I want to see. when I use a mouse, or when Firefox autocompletes for me, account details I don't want to see are presented.

This is made worse as one site has an old username and a new Username. The difference between these usernames is a case change. Although I keep deleting the old username Firefox keeps presenting the old username. I have edit the passwords list to only show the new Username. I have deleted cookies and form history. How do I change the autocomplete list(s) which do not appear to be the same as saved passwords?

Asked by jacquie3 1 روز قبل

Last reply by cor-el 1 روز قبل

Local File Access

Dear Support Team, I tried enabling localfilelinks in firefox and found this thread https://support.mozilla.org/fr/questions/1264779 which mentions creating a "user.js" … (read more)

Dear Support Team,

I tried enabling localfilelinks in firefox and found this thread https://support.mozilla.org/fr/questions/1264779 which mentions creating a "user.js" file and adding this:

/ Create policy enabling http: or https: pages to link to file: user_pref("capability.policy.policynames", "filelinks"); user_pref("capability.policy.filelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess");

// Sites to which the policy applies (protocol://hostname protocol://hostname) user_pref("capability.policy.filelinks.sites", "http://example.com http://intranet");

then reloading firefox.

The fix worked and i was able to use local files in firefox. My Problem now is reverting localfileaccess to default (blocked).

i tried modifying the "user.js", deleting it, deleting and reinstalling firefox, cleaning the firefox install and creating a new profile. when i deleted user.js the enabled options vanished from "prefs.js" but local file access was still enabled. I also tried to edit the generated options in about:config but i cannot get it to revert to localfile access beeing locked and couldn't find any way to fix my problem.

Is there an easy way to relock this?

Asked by dbvsjosgrb.5hawr 1 روز قبل

Picture in picture missing on Disney+ (plus)

Hello, Has anyone else had an issue with using picture-in-picture mode lately on the Disney+ website? I have Netflix, Youtube, etc. all open in other tabs with button… (read more)

Hello,

Has anyone else had an issue with using picture-in-picture mode lately on the Disney+ website?

I have Netflix, Youtube, etc. all open in other tabs with button available and working, but lately I am unable to use it specifically on the Disney+ website. It was working fine about a month ago, but haven't used it in a while (or noticed when the icon disappeared exactly). I included some images showing what I mean.

Any help is appreciated.

Asked by coopit 1 روز قبل

Google services pages randomly not loading

Hello all, I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET re… (read more)

Hello all,

I've had some recent issues with my Firefox browser. All the Google services (Youtube, search, Gmail, Drive, GMeet) sometimes randomly do not load. The GET request is sent, but there is no answer. All the other websites work perfectly, and when I make the same Google related request via a private window, it (usually) works. So it does not seem to be a connection issue.

This was due to an update to Firefox I did recently. I already encountered that problem after an update end of 2022, and I reverted to an older version to remove the issue (106.0.3). Unfortunately some services don't work with it anymore, so I updated to the most current version (122.0.1 64 bits) thinking that the issue would be fixed. Unlucky for me, the problem came back.

I tried quite a lot of the basic things:

  • Remove all the plugins
  • Remove cache and cookies
  • Uninstall Firefox
  • Restart the computer (Windows 10 by the way)

I saw on a lot of forums pages that what worked for most people was to to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config, which I did, but the problem persists. I also noticed that when I reset Firefox, some visuals from Google services will have trouble to load the first few times I go on the page (as shown on the image attached). Not sure if it is relevant though.

Would you have any idea what I could try? My job is primarely focused around the Google Suite, so that is becoming a significantly painful problem to deal with...

Thanks in advance for any help!

Asked by DalaFirefox 3 هفته قبل

Last reply by DalaFirefox 2 روز قبل

  • حل شده

Installing edited add-on gives "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt" error

Hello there! I have been trying to edit an existing browser extension (for the sole reason of adding new features to it for myself), and I've been trying to add it to my… (read more)

Hello there!

I have been trying to edit an existing browser extension (for the sole reason of adding new features to it for myself), and I've been trying to add it to my Firefox browser. However, upon trying to install it to the browser, it throws an error saying: "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt". I've been trying to read more into this issue all across the internet, but none of the recommendations seem to be working.

I tested my extension locally and with using the about:debugging temporary add-on method, and everything seemed fine.

I tried to re-configurate the 'xpinstall.signatures.required' variable by setting it to false (even thought this method is considered unsafe in most cases), and the issue still occurs

I also tried adding a new gecko ID to it as stated in this article, but to no avail: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Add-ons/WebExtensions/manifest.json/browser_specific_settings

And last, but certainly not least, I tried compressing the extension with web-ext aswell.

My question is - is there a way to add this extension permanently to my browser without submitting it to Mozilla? I did not create this extension, I only added custom integrations to it for myself.

And more importantly - is there a way to add it to the basic Firefox browser, which is not Firefox developer of Firefox nightly? Or maybe create a desktop shortcut that will always start the browser in debug mode, always containing the extension as "temporary"?

I can see that many posts and questions have already been posted regarding this "custom add-on" topic, but my situation is a bit different since my goal is to only use this add-on by myself (and I'm also revisiting this topic since none of the previous suggestions worked in my case)

Any comments, helps, or even links would be greatly appreciated! Have a great day!

Asked by Nida 2 روز قبل

Answered by TyDraniu 2 روز قبل