Showing questions tagged: Show all questions

Google login with Firebase authentication not working

After the recent update to v96.0.2, I am unable to use Google login to most website that uses Google Firebase authentication. A new window would pop up and when I click o… (read more)

After the recent update to v96.0.2, I am unable to use Google login to most website that uses Google Firebase authentication. A new window would pop up and when I click on the Google login link, the pop up window would disappear and subsequent attempt would not yield and result with the pop-up window opening and closing on its own.

Asked by kalimango88988 Duela 39 minutu

Automatic filling address in forms

Automatic filling in of the address in forms in Czech version - when will it be possible again? Automatické vyplňování adresy ve formulářích v češtině - kdy bude opět mo… (read more)

Automatic filling in of the address in forms in Czech version - when will it be possible again?

Automatické vyplňování adresy ve formulářích v češtině - kdy bude opět možné?

Thank you - J. Šolc.

Asked by jjjsssnbv Duela ordu bat

Firefox takes a long time to connect to Ookla speed test

Firefox became non-responsive yesterday while I browsing. This was on several profiles. If I closed FF and restarted it usually said FF was already running. I closed FF i… (read more)

Firefox became non-responsive yesterday while I browsing. This was on several profiles. If I closed FF and restarted it usually said FF was already running. I closed FF in Task Manager but that made no difference. Rebooted the PC but to no avail. Did these several times but made no difference. However Windows 10 Edge worked.

I restored Windows 10 back a few days & then FF worked. I then updated FF from vers 94 to vers 96. Even after FF indicated it was now vers 96 it still kept checking for updates for probably 10 minutes.

Today I did a few Ookla Speedtests. After clicking “GO” it takes about 30 seconds for the test to start, which does indicate a ping of 10 ms. Ping varies a bit with every test.

If I use the Edge browser it takes only a second or two for the test to start with approx the same ping.

This almost 30 second difference is repeatable. I never noticed such a big difference between the two browsers before.

Why does FF take so long to start the speedtest after clicking "GO"? Does this have something to do with FF vers 96? Or is there something wrong with my FF installation?

Thanks for any suggestions. Thanks

Asked by Mike109 Duela astebete

Last reply by Mike109 Duela 4 ordu

Add-ons randomly not working

This is a question in relation to [https://support.mozilla.org/en-US/que.../1302462|this] The fix suggested there seems reasonably easy to follow but I'm a bit unsure abo… (read more)

This is a question in relation to [https://support.mozilla.org/en-US/que.../1302462|this]

The fix suggested there seems reasonably easy to follow but I'm a bit unsure about this

Delete all extensions* files and compatibility.ini in the Firefox profile folder to reset the extensions registry.

Apart from compatibility.ini I can see two extensions*, namely extension-preferences.json and extensions.json. Is that correct?

Now I'm supposed to delete those three files. And here comes my question:

What does New files will be created when required. mean? What I'm worried about is that all my extensions will disappear and I will have to start with from scratch reinstalling them all again.

Asked by ArneStockholm Duela egun bat

Last reply by ArneStockholm Duela 5 ordu

Switching back to normal firefox colors without altering my theme

As the title suggests, I just want firefox to be nice to use again. Since its latest update it is far from nice. Too much stuff is set to darkmode, even though I have goo… (read more)

As the title suggests, I just want firefox to be nice to use again. Since its latest update it is far from nice. Too much stuff is set to darkmode, even though I have googled like crazy and fiddled with most, if not all, about:config options to try and restore it.

I will do whatever it takes, but my firefox theme (abstract firefox) must remain intact. Surely there is something I can do in the userChrome.css or whatever it's called.

It is just so very tiring having to fix mistakes made by firefox, that keeps changing stuff for the worse. Changes that nobody ever asked for. I am giving the browser one more chance for old times sake, since I have been using it for 20 years or thereabouts. So please, firefox... stop trying to force your users into using stuff that your staff team or whatever likes to use. Think of your users.

And please help me out.

Thank you.

Asked by fopibab368 Duela astebete

Last reply by fopibab368 Duela 5 ordu

Tryb prywatny/incognito i aktualizacja ff

Od co najmniej dwóch aktualizacji ff (zalecanych przez przeglądarkę) zauważyłem że przy korzystaniu z trybu prywatnego i próbie otwarcia nowego okna z nową stroną (gdy je… (read more)

Od co najmniej dwóch aktualizacji ff (zalecanych przez przeglądarkę) zauważyłem że przy korzystaniu z trybu prywatnego i próbie otwarcia nowego okna z nową stroną (gdy jest dostępna aktualizacja przeglądarki) ta nie ładuje się w ogóle (w znaczeniu próbuje niby coś załadować ale nic się nie dzieje - sprawdzone na kilku rozmaitych adresach), ze starych (wcześniej otwartych) można korzystać bez problemu. Pomaga dopiero ponowne uruchomienie liska znaczy aktualizacja i ponowne otwarcie linku w trybie prywatnym/incognito. (nie znalazło mi nic w bazie pomocy o tym - jak gdzieś już jest pytanie (z rozwiązaniem) to poproszę o namiary.

Asked by veana Duela 7 ordu

Latest update has my files on google docs not loading properly

Hi, I've updated from ff95 to 96.0.2 and found that my files on google docs have not been loading properly. The text is blurred and it gives an error saying 'some fonts c… (read more)

Hi, I've updated from ff95 to 96.0.2 and found that my files on google docs have not been loading properly. The text is blurred and it gives an error saying 'some fonts could not be loaded. please reload'. This seems to only happen in firefox and is fine in chrome and as well as when I downgraged to ff95 on my old profile. Back on 96.0.2, I've tried clearing cookies and cache, safe-mode, setting theme to default, all to no avail. Are there any other ways I could troubleshoot this issue? I've attached an image that shows what the text looks like on chrome and the latest version of firefox.

Asked by bradwist Duela 11 ordu

Last reply by bradwist Duela 8 ordu

Video quality keeps dropping on a streaming site (Viki)

Dear Support Team, I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was… (read more)

Dear Support Team,

I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was an issue with the site itself. While streaming videos on viki.com the video quality keeps dropping from full HD 1080p down to a measly SD 360p; they automatically adjust the video quality based on your internet speed, yet despite having a very stable connection (220mbps) it keeps constantly changing which is very annoying. The weird thing is, though, that this doesn't happen ALL the time, just for a select few (Chinese or Taiwanese) shows. Playing the same episode of one such a show on another browser (in this case Edge), however, is completely normal. Steady 1080p quality throughout. I don't have this problem on any other streaming sites with Firefox (Netflix, Youtube, Prime, etc.), either.

Is there a throttling misstep somewhere in config that I might have overlooked? As far as I know I haven't changed the settings on it.

Would appreciate any help you can provide as I'd rather not switch browsers to fix this issue.

Sincerely, Isabella

Asked by evendia Duela 10 ordu

space bar moves cursor to front of sentence

I prefer Firefox browser on my computer - currently using 96.0.1 a month or so ago, when logged in to godaddy email workspace, the subject line cursor won't stay in plac… (read more)

I prefer Firefox browser on my computer - currently using 96.0.1

 a month or so ago, when logged in to godaddy email workspace, the subject line cursor won't stay in place.

I'll type a word then space resulting in the cursor jumping to the front of the line of text. Sometimes it jumps after the first letter but always with the space bar and only in the subject line of this website.

If I type a word in the subject line, then space, the cursor moves to the front of the line of text... if I continue typing there and use the space bar the cursor doesn't jump. But if I move the cursor behind the first word and space, type another word and space it jumps again.

I worked with godaddy on the issue... after troubleshooting various browsers (this only happens when using Firefox) and other things they asked me to do they point the finger at Firefox. I hope this can be figured out, I do not want to use Chrome for email. thanks!

Asked by revpolymer Duela egun bat

Last reply by revpolymer Duela 10 ordu

firefox shortcuts

All the shortcuts became blank. I can click on "edit", do the editing and click on "add". Though, the shotcuts stay blank. It happens both in normal or incognito pages. T… (read more)

All the shortcuts became blank. I can click on "edit", do the editing and click on "add". Though, the shotcuts stay blank. It happens both in normal or incognito pages. This just happened after using Firefox for years. Hope you can help. M

Asked by m.c.pappone Duela 10 ordu

Possible security issue that won't allow me to import/save a digital certificate from my bank to my computer

I am using Firefox on a MacBook Air with OS 11.6.2 in order to use online banking in Portugal. I need and have generated a Digital Certificate at the bank, but when I tr… (read more)

I am using Firefox on a MacBook Air with OS 11.6.2 in order to use online banking in Portugal. I need and have generated a Digital Certificate at the bank, but when I try to import it so that the bank with recognize my device it gives me an error messages of " Unable to import this item" and Unknown format in input". I spoke to Apple support already and they suggested that I speak with you first to see if you would know why this problem is occurring. I have been using this computer in the past to access the accounts, but because my Digital Certificate has now expired I am required to generate a new one. I have attempted this 9 times in the last two days without success. I have also spoken with the bank in Portugal and they were not able to determine why I cannot import/save this certificate to my computer. Also the MacBook Air is from early 2014.

Asked by bim007 Duela 11 ordu

KEEP ME SIGNED IN/NO NOT WORKING IN MY LIVE.COM ACCT

SINCE THIS DOESN'T HAPPEN WHEN I SIGN INTO MY LIVE.COM EMAIL WHEN I USE EDGE, MICROSOFT SAYS THAT THIS IS A FIREFOX PROBLEM. MAYBE! AFTER I ENTER MY LOGIN PASSWORD TO GE… (read more)

SINCE THIS DOESN'T HAPPEN WHEN I SIGN INTO MY LIVE.COM EMAIL WHEN I USE EDGE, MICROSOFT SAYS THAT THIS IS A FIREFOX PROBLEM. MAYBE!

AFTER I ENTER MY LOGIN PASSWORD TO GET INTO MY LIVE.COM EMAIL, I AM RE-DIRECTED TO A WINDOW THAT ASKS IF I WANT TO STAY SIGNED IN (KEEP ME SIGNED IN). THE 2 CHOICES AVAILABLE ARE "NO" AND "DON'T SHOW THIS WINDOW AGAIN". NEITHER OF THESE 2 BUTTONS WORK AS I KEEP GETTING THEM EVERY TIME I LOG INTO MY EMAIL.
ONE THING I HAVE NOTED IS THAT IF I GO BACK 1 PAGE FROM THE "KMSI" PAGE, THIS OFTEN TAKES ME TO MY LIVE.COM EMAIL INBOX. THIS MAKES ME THINK THAT I AM BEING RE-DIRECTED TO THE "KMSI" PAGE! AS STATED EARLIER MS SAYS THIS IS A FIREFOX PROBLEM BECAUSE WHEN I LOG IN USING EDGE, THE BUTTONS WORK AND THE "KMSI" WINDOW DOESN'T RE-APPEAR!

THIS HAS BEEN GOING ON/OFF SINCE 11/18 AND HAVE BEEN TRYING TO GET MICROSOFT TO FIX THE PROBLEM SINCE THEN. ANY HELP IS GREATLY APPRECIATED! SINCERELY, D

Asked by DOLSZOWY Duela 4 egun

Last reply by DOLSZOWY Duela 12 ordu

opensubtitles breach

I was informed about opensubtitles being hacked. However, since Monitor says "Results for: ... @sky.com This email did not appear in the Open Subtitles breach. No other… (read more)

I was informed about opensubtitles being hacked. However, since Monitor says "Results for: ... @sky.com

This email did not appear in the Open Subtitles breach. No other breaches found from a basic search".

how did you know about my use of opensubtitles and POSSIBLE inclusion with those affected?

Thank you.

Asked by R.1C Duela egun bat

Last reply by R.1C Duela 15 ordu

I am my own Administrator yet, someone or thing has taken over that job from me.

Have followed suggestions to clear this issue without success. On Linux Mint how to remove : Policies, 'Active' "DisableAppUpdates", "True" - "Your browser is being mana… (read more)

Have followed suggestions to clear this issue without success. On Linux Mint how to remove : Policies, 'Active' "DisableAppUpdates", "True" - "Your browser is being managed by some organization." "Updates disabled by some system administrator"/w more issues, being blocked by the same problem from accessing the internet using a NIC cable, am using Wireless. Have been working with this issue from about 0200 this morning 1/19/22. Used one feature, "about:config" but my problem still is there. The issue with 'Policies' is a little more than I can handle. My FFx v96.0.1, Linux Mint Cinnamon v19.3 at this time, best of my memory, @82 Y/Od; Attempted a ScreenShot and could not reduce the size. Just note: "Your browser is being managed by your organization." is displayed top of all pages in "Settings."

'd; "LoneWanderer" "StarSeed" Join us/U.S. live life as "ONE!" Happy Thoughts & Wonderful Manifestations

Asked by NTLS Duela egun bat

Last reply by NTLS Duela 17 ordu

linux firefox not saving logins

Firefox on my Win 10 desktop seems to be saving logins just fine, but Firefox on my linux laptop isn't. Instead of saving the logins I've actually used (manually) to log… (read more)

Firefox on my Win 10 desktop seems to be saving logins just fine, but Firefox on my linux laptop isn't. Instead of saving the logins I've actually used (manually) to log into a website, it offers me instead the next time I attempt to log into the website a list of some user IDs I've never used on that website. Why is that?! Anybody have any idea why, where saving logins is concerned, my Windows Firefox is working fine, but my linux Firefox is not? Thanks for any insight you can provide.

Asked by rearlclay1 Duela egun bat

Last reply by rearlclay1 Duela egun bat

Same problem:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1339429#question-reply (archived) How can I get a suitable 6-digit authentication code to use in browsers on Windows 10? Codes… (read more)

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1339429#question-reply (archived)

How can I get a suitable 6-digit authentication code to use in browsers on Windows 10?

Codes provided by neither of the authentication app's on my phone (Google and Microsoft) work.

Asked by Paul Beaufait Duela 18 ordu

access denied

I have tried several times to get this to work i have reinstalled Firefox i have disabled my Norton anti virus disabled all extensions but i keep getting this al… (read more)

I have tried several times to get this to work i have reinstalled Firefox i have disabled my Norton anti virus disabled all extensions but i keep getting this also have tried reaching out to Comcast this is what i get:Access Denied You don't have permission to access "http://www.kroger.com/" on this server.

Reference #18.3539c917.1642620374.3e6b9278

Asked by Mary Duela egun bat

Last reply by Mary Duela 20 ordu