Nola egin Firefox lehenetsitako nabigatzailea

Artikulu hau zaharkituta egon liteke.

Artikulu hau oinarrituta dagoen ingelesezko artikuluan aldaketa garrantzitsua egin da. Orri hau eguneratu artean, beste hau lagungarri izan daiteke: Make Firefox your default browser

Web nabigatzaile bat baino gehiago badituzu, lehenetsia zein den jakin behar du WindowsekOS Xksistema eragileak. Firefox nola egin dezakezun lehenetsitako nabigatzailea azaltzen du artikulu honek.

1. Firefoxen leihoaren goiko aldean egin klik Firefox botoian (Tresnak menua Windows XPn) eta ondoren egin klik Aukerak menuanMenu-barran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu HobespenakFirefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu Aukerak...Menu-baarran, egin klik Firefox menuan eta hautatu Hobespenak...Firefoxen leihoaren goiko aldean, egin klik Editatu menuan eta hautatu Hobespenak...
  2. Hautatu Aurreratua panela, gero egin klik Orokorra fitxa eta ondoren egin klik Egiaztatu orain.

Default - WinDefault - MacDefault - Lin
  3. Hautatu Bai Firefox lehenetsitako nabigatzaile gisa ezartzeko.
Oharra: MSN Messenger eta bestelako aplikazioek Internet Explorer zabaltzen dute lehenetsitako nabigatzailea kontuan hartu gabe. Aldi berean, zenbait Internet zerbitzu-hornitzailek emandako konexio-softwareak Internet Explorer abiaraz dezake automatikoki.

Beste nabigatzaile bat lehenetsi gisa ezartzeko, erabili lehenetsia izatea nahi duzun nabigatzailearen ezarpenak.

Default browser (mozillaZine KB) artikuluko informazioan oinarrituta