Zer da plugin-container

(What is plugin-container Redirect 1 orritik berbideratua)
Artikulo honek ez du balio Mac Firefoxentzat.

Zer da plugin bat?

Plugina Firefoxek erakutsi ezin dituen Interneteko edukiak ikusi ahal izateko erabiltzen den software atala da. Honek, maiz, bideoa, audioa, online jokoak eta euskarri patentatuan egiten diren aurkezpenak barneratzen ditu. Pluginak euskarri hauek patentatzen dituzten konpainiek sortzen eta banatzen dituzte. Plugin ezagun batzuk , Adobe Flash, Quicktime, eta Silverlight dira.

Zer da plugin-container.exe?

Zer da plugin-container?

Firefox 3.6.4 eta bertsio berriagoetan, plugin batzuek Firefoxez bereiz funtzionatzen dute plugin-container.exe, Firefoxen eginkizun nagusia (firefox.exe) irekita egotea da, erabiltzaileari bidea emanez plugin batek huts egiten badu. Argibide gehiagorako, ikusi Plugin hutsegite jakinarazpenak.

= Zein plugin daude sostengatuta plugin-container.exen? =

= Zein plugin daude sostengatuta plugin-containerren? =

Argibide gehiago

Pluginei buruzko argibide gehiagorako, ikusi Firefoxekin Pluginak erabiliz.

Share this article: http://mzl.la/1xKrLjF

Artikulua lagungarria izan da? Itxaron mesedez...

These fine people helped write this article: Azpidatziak, eneritzdu. You can help too - find out how.