Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Unable to Access FlightRadar24 web site due to issue with WebGL

more options

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox

I am running Linux Mint 21.3 Cinnamon on and I7 processor with a NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 710] graphics card.

I have edited the about:config file as follows:

webgl.force_enabled TRUE

but noted a collection of failed messages as shown on the attached screen shot.

This web site is still accessible using chromium on the same computer, suggesting that there isn't a hardware problem.

Thanks

Howard

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox I am running Linux Mint 21.3 Cinnamon on and I7 processor with a NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 710] graphics card. I have edited the about:config file as follows: '''webgl.force_enabled TRUE''' but noted a collection of failed messages as shown on the attached screen shot. This web site is still accessible using chromium on the same computer, suggesting that there isn't a hardware problem. Thanks Howard
Attached screenshots

Valitud lahendus

The site also worked correctly with older the NVIDIA-driver-390 so I tried reinstalling the current recommended version - nvidia-driver-470 - with Firefox about:config still modified to:-

webgl.force_enabled TRUE

And it is now working correctly...

Whatever the original issue was the removal and subsequent re-installation have solved the problem.

Loe vastust kontekstis 👍 0

All Replies (6)

more options

It works for me. see screenshot I have NVIDIA Quadro P4000. Could it be driver or ffmpeg related issue?


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240226 KDE Plasma Version: 5.27.10 KDE Frameworks Version: 5.115.0 Qt Version: 5.15.12 Kernel Version: 6.7.6-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Quadro P4000/PCIe/SSE2 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

Helpful?

more options

Interesting - after your comments I changes from the nvidia-driver-470 to the xserver-xorg-video-nouveau (open source) driver and it works. Clearly an issue with my nvidia driver - which driver are you using on SUSE?

Helpful?

more options

Glad to hear that it works. My driver is shown in the 3rd screenshot. Are you running a Desktop, Laptop< or DIY? If not DIY, what make and model?

Muudetud jonzn4SUSE poolt

Helpful?

more options

YAST is one of the main reasons I have never installed another Linux Distro.  ;-))

Helpful?

more options

Does it still happen with the flatpak version?

Helpful?

more options

Valitud lahendus

The site also worked correctly with older the NVIDIA-driver-390 so I tried reinstalling the current recommended version - nvidia-driver-470 - with Firefox about:config still modified to:-

webgl.force_enabled TRUE

And it is now working correctly...

Whatever the original issue was the removal and subsequent re-installation have solved the problem.

Muudetud h.brissenden poolt

Helpful?

Küsimuse postitamine

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.