Showing questions tagged: Show all questions

One folder not showing under Local Folders in Thunderbird

One of my local folders is not showing when I open Thunderbird. Under Local Folders, I see Sent, Trash, Outbox, AthruD, EthruG, and QthruZ. The HthruP folder (and all i… (read more)

One of my local folders is not showing when I open Thunderbird. Under Local Folders, I see Sent, Trash, Outbox, AthruD, EthruG, and QthruZ. The HthruP folder (and all its subfolders and messages therein) are not there. When I search in Applications on my iMac hard drive, I find see these files: HthruP, HthruP.mozmsgs, HthruP.msf, and three versions of HthruP.sbd from various times on 7/26/20. How can I get Thunderbird to add HthruP to its list of local folders, given that that set of folders is still on my hard drive? My iMac has the latest version of Catalina as its OS. I've saved lots of important messages in HthruP.

Asked by parkhurs 5 days ago

Last reply by parkhurs 1 day ago

cancel account and get refund from gandi.net

I set up a new Thunderbird account for email but needed a new email provider. Thunderbird suggested gandi.net. I paid the cost but have NO IDEA how to set that complicate… (read more)

I set up a new Thunderbird account for email but needed a new email provider. Thunderbird suggested gandi.net. I paid the cost but have NO IDEA how to set that complicated account up to work and I would like a refund and get rid of gandi. gandi wants me to sign in and I don't even know if I have a sign in email name. EVERYTHING I try, fails !!! I have a password they generated, but I can't access an account.

Asked by mbd3 5 days ago

Last reply by mbd3 1 day ago

I just ungraded to Thunderbird beta version 80.0b1 and now I can't print anything

I just ungraded to Thunderbird beta version 80.0b1 and now I can't print anything. I had no problem with the previous version "79". Can you please help me fix this. W… (read more)

I just ungraded to Thunderbird beta version 80.0b1 and now I can't print anything. I had no problem with the previous version "79". Can you please help me fix this. Without printing I'm dead in the water.

Asked by RBTD 5 days ago

Last reply by RBTD 5 days ago

Error message Re:"execeeded the max. number of cached connections/settings dialog to reduce the number..."

Hello, I have resolved this situation in my comcast.net account. But it still stops my "gmail.com" account. All were working a couple of days ago - what could be the sol… (read more)

Hello, I have resolved this situation in my comcast.net account. But it still stops my "gmail.com" account. All were working a couple of days ago - what could be the solution? Thank you in advance... Renard

Asked by foxnatr 6 days ago

Last reply by foxnatr 5 days ago

Copied Local Folder files show no content (empty) in Thunderbird

My friend's computer crashed. I was able to try and recover some of the data on the trashed disk that included Local Folders for his Thunderbird which contained non-exten… (read more)

My friend's computer crashed. I was able to try and recover some of the data on the trashed disk that included Local Folders for his Thunderbird which contained non-extension files and .msf files (e.g. BMW and BMW.msf) He bought a new computer and installed Thunderbird. I assumed that if I copied the .msf and the non-extension file of the same name to the Local Folders directory on the new computer, he would have all the information recovered from those files. However, when I did that, the folders showed up but were empty. One folder, for instance, is "travel information" and is 18.7mb and the .msf file is 67kb. It would seem to me that there should be some content in that folder but it shows empty. Am I doing something wrong here or is it truly empty?

Asked by nhlithwick 4 days ago

Last reply by nhlithwick 4 days ago

Recover a deleted TB profile

In my haste, after migrating to a new user, I deleted OldUser/appdata file, that contained old emails. I was able to recover most of the TB profile files. Now I have a bu… (read more)

In my haste, after migrating to a new user, I deleted OldUser/appdata file, that contained old emails. I was able to recover most of the TB profile files. Now I have a bunch of files that have to fit into the NewUser TB profile structure. I feel totally lost.

Please help...

Asked by Noah44 3 days ago

Last reply by Noah44 3 days ago

Email send to a specific person/contact (1) doesn't copy into sent folder,

Hi everyone, thank you for helping. Just a quick question, the problem originated when one of my emails sent to a specific person in my contact list doesn't copy into se… (read more)

Hi everyone, thank you for helping.

Just a quick question, the problem originated when one of my emails sent to a specific person in my contact list doesn't copy into sent folder. Just 1, all else is ok.

I tried creating a 'sent new' folder. Emails to that person now copies ok. However, now TB randomly chooses where to send the sent messages which makes searches quite hard.

Please see captured picture for reference.

Thank you again & stay safe everyone.

Asked by dondondonley 2 days ago

Last reply by dondondonley 2 days ago

short cuts on desktop

I have a my pictures file on my desktop. with over 8000 photos when I send it to desktop as a short cut and then send to Thunderbird mail recipient it opens fine then… (read more)

I have a my pictures file on my desktop. with over 8000 photos when I send it to desktop as a short cut and then send to Thunderbird mail recipient it opens fine then when I try to say it to the desktop from Thunderbird all I get is a white box and it will not open in desks top. not sure if the pictures file is corrupt or if for some reason Thunderbird does not save shortcuts of photos to desk top. it used to before the 68.11.0 version. i always worked before when i tried. I have tried different photo viewers ifran microsoft photos and windows photo viewer my default for windows 10. I tried uninstalling and reinstalling Thunderbird but it will not send the photo to the desktop

what is  odd is that some  work some do not  not sure if  the pictures file is corrupt or the photos them selves are.  Yet if i  send a picture from  my pictures folder to the desktop it  does open

Asked by Mary 1 day ago

Last reply by Mary 1 day ago

Cannot send out on one of three accounts

I can receive on all three accounts we have, but can only send out on two. All three have identical settings, and the port and smtp settings are identical and conform to … (read more)

I can receive on all three accounts we have, but can only send out on two. All three have identical settings, and the port and smtp settings are identical and conform to the Medicom requirements. The failing account was then deleted entirely and recreated from scratch. Mediacom normally uses port 465 but also allows port 587. I mention this because the error message with Port 465 states "Login to server smtp.medicombb.net with user name ********@mchsi.com failed" whereas, when using Port 587 the message is "Connection to outgoing server smtp.mediacombb.net was lost in the middle of the message". All three accounts can be accessed and operated at the mediacom website, and all three passwords and account names have been verified on TB. Mediacom states the settings for POP3 as Incoming: mail.mediacombb.net SSL/TLS port 995

                                                                   Outgoing: smtp.mediacombb.net  SSL/TLS  port 467 (or 587)

Those settings have been used and verified. I would be very grateful for any assistance with this problem, as we are now at the point where Medicom says everything points to TB, but given the other two fully functional accounts, this is not obvious to me. Many thanks.

Asked by rnjbailey 6 days ago

Last reply by rnjbailey 5 days ago

Polish translation disappeared

Today there was an update of Thunderbird and the Polish translation disappeared, some phrases are in Polish, some in English, I have the Polish language set and earlier t… (read more)

Today there was an update of Thunderbird and the Polish translation disappeared, some phrases are in Polish, some in English, I have the Polish language set and earlier the translations were OK

Asked by axp145 1 day ago

Last reply by axp145 18 hours ago

Can't send mail to a list

When I enter the name of a list into an address field, I get an error message reporting that the entry is not in the correct format (which Tbird suggests to be that of a … (read more)

When I enter the name of a list into an address field, I get an error message reporting that the entry is not in the correct format (which Tbird suggests to be that of a single address). For the record, a typical list name is NE Volunteers 1. This has worked well in previous versions of Tbird. My mail provider is BT I use Kaspersky Internet Security 2020 My OS is Win 10 My Tbird is 78.1.1 As far as I know, all the above are current versions, as at 08/08/2020 I attach a screenshot of my Server settings

Asked by Tony Corbett 15 hours ago

Last reply by Tony Corbett 10 hours ago