Showing questions tagged: Show all questions

tabs blank along with email

I open several emails. I use Ctrl-1 and Ctrl-9 to go back and forth. I deleted C:\Users\user\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\9azxazfvuzfa.default-release\session.js… (read more)

I open several emails. I use Ctrl-1 and Ctrl-9 to go back and forth.

I deleted C:\Users\user\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\9azxazfvuzfa.default-release\session.json as I couldn't remove the last session when I closed TB.

Now I sometimes get blank tabs along with blank emails.

Delete the file again? Did I mess myself up somehow?

Thanks.

Asked by DrDOS 3 months ago

Last reply by DrDOS 6 days ago

Thunderbird 91 now takes > 5 min to start

Since upgrading to TB 91 (currently 91.2.0), it consistently takes 5+ minutes to start [Windows 10 Pro x64 v. 21H1], even in Safe Mode (all extensions disabled). I can se… (read more)

Since upgrading to TB 91 (currently 91.2.0), it consistently takes 5+ minutes to start [Windows 10 Pro x64 v. 21H1], even in Safe Mode (all extensions disabled). I can see the Disk Active time pegged at 100% in the Task Manager during this time, but little to no CPU usage. I am using F-Secure Security Suite for AV (rebranded for Spectrum). Suggestions as to how to fix this?

Asked by cgtyoder 2 weeks ago

Last reply by cgtyoder 2 days ago

Can I restore POP emails to the server?

The Mac Mail client I've used for years is falling apart under Big Sur. I mentioned this to a friend and he reminded me of Thunderbird - I had used it MANY years ago. … (read more)

The Mac Mail client I've used for years is falling apart under Big Sur. I mentioned this to a friend and he reminded me of Thunderbird - I had used it MANY years ago. I've recently converted to Firefox so this seemed like something to explore.

I downloaded it and entered the account info for my personal email via Sonic.net (POP) and work (via gmail). I was pleased to see the emails syncing for both accounts.

Until a couple of hours later when I noted that ALL my mail was gone on my laptop running Mail. I traced this to a DEFAULT setting of removing the emails from the server.

Please insert an expletive here.

You've got to be kidding me - this is the default? Is there ANY way I can get those emails back on the server? Luckily my work account still has the emails on the server.

I hope you can help.

-Johnny Klonaris

(Please don't make me burn my Firefox - he's cute up there on the shelf)

Asked by firefox1600 11 hours ago

Last reply by firefox1600 9 minutes ago