Showing questions tagged: Show all questions

Disabling Wifi-tickle

Hi, I've asked in Hungarian about this, but I don't know if that is the same forum or not. So I tickle the forum in English. Prev. I used older ff on my android. If I'm r… (read more)

Hi,

I've asked in Hungarian about this, but I don't know if that is the same forum or not. So I tickle the forum in English.

Prev. I used older ff on my android. If I'm right ff 52 was that, later ff 68. No I have 103.2 from playstore. on old ff wifi-tickle caused error on browsing and router blocked as SYN-FLOOD if I remember well.

My question is, that is the current version has network.tickle-wifi.enabled or not and How can I disable it, because there is no about:config available?

Thanks,

Asked by xboxplayer9889 1 day ago

Last reply by xboxplayer9889 3 hours ago

auto login

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed. I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that… (read more)

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed.

I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that the auto login works on normal internet sites.

So to clarify, the problem started a while ago now, but badically i have 4 network drives, the username and password is saved for the login to those 4 drives.

Normally i eould click a link 192.168.X.X and the admin login page loads

On the android phone it shows nothing, both boxes are blank, but on the desktop the user name is filled in, and a drop down list shows just one password, i select it and login.

So the auto login is only failing on the local network login page, i cant see anything on the android phone except the password link button that takes me to the whole list of passwords, but like i said if i use my thumb to unlock and select the correct password it returns back to login page blank.

Ive just loaded desktop firefox and there is a warning that "connection not secure"

I dont see that warning on my android, so im guessing that the full web address to my network drive is https://192.168.x.x

So im guessing passwords are not available for secured sites?

It might be the WD NAS that has changed something, because i never had this problem on the phone or disktop, it was the phone im using mostly, in fact i can no longer use the phone this way, i gave up typing in usernames and passwords a long time ago.

So right now its quicker to turn on the laptop and access the 4 network drives.

So sorry if my information made you suspect something else. I know nothing about the change WD has done, i do know it use to put up a long code for the address, but thats gone now and in both desktop and android, it hides tge http or https so im never going to know whats going on.

So i was using android, i would select a bookmark to WD network drive and it use to put in all the information, all i did was click the login button .

So that stopped working, if i visit say ebay.co.uk i get automatically logged in, or if im asked then the correct details is already put in the boxes and i just clickogin.

So only my local network drives, and i do remember them updating the firmwear several times, during that time many strange things happend, for example the ip address was changed to a long length mix of numbers and letters, but they fixed that now.

Shame i cant upload a photo, i could link to one on the net?

Can you put this on the end of my last post as a reply? I coukd not find a way of updating

Thanks

John

Oh i just spotted add images, let me post this first as i dont want to loose it all

Asked by John 3 days ago

Last reply by John 3 days ago

Wrong URL auto fill

Whenever I type "goo" into the address bar, it will prefill with "google.co.uk" i haven't visited uk version of google in years and have been using .com forever but rece… (read more)

Whenever I type "goo" into the address bar, it will prefill with "google.co.uk"

i haven't visited uk version of google in years and have been using .com forever

but recently firefox decided to offer me .co.uk version for some reason and now i always have to delete the prefill and type manually which is time consuming and annoying

i tried clearing history, deleted all history, removed app, reinstalled app, deleted cache and local data, logged out of my firefox account .. changed language to something other than English (UK) but it still thinks it needs to prefill the .co.uk URL

why did it go crazy all of a sudden and how do i make it stop?

Asked by primski 5 days ago

Last reply by primski 5 days ago

Web sites are keeping tracks even if I clear cookies and cache

Hi everyone, I set up my Firefox for Android to delete cookies and cache when I click on "Close". I was happy with it but I realized several months ago than websites as … (read more)

Hi everyone,

I set up my Firefox for Android to delete cookies and cache when I click on "Close".

I was happy with it but I realized several months ago than websites as leboncoin.fr, amazon.fr, decathlon.fr (yes i'm french), didn't keep me loged in but remember what I had looked for and where I was. This problem is permanent.

I don't have this problem with Firefox for Windows.

So it seems something is nor cleared from the app when I close it.

Thank you very much for your help !

Asked by aj14 5 days ago

Last reply by aj14 1 day ago

www.google.co.th

Pinterest's โทรสอบถามปัญหาการใช้งานภาษาไทยคณิตศาสตร์วิทยาศาสตร์สังคมศึกษาสุขศึกษาและพลานามัยแข็งแรงขึ้นแน่นอนว่าไม่ควรใช้ Please tell us about your own p.ประเทศไทย www.go… (read more)

Pinterest's โทรสอบถามปัญหาการใช้งานภาษาไทยคณิตศาสตร์วิทยาศาสตร์สังคมศึกษาสุขศึกษาและพลานามัยแข็งแรงขึ้นแน่นอนว่าไม่ควรใช้ Please tell us about your own p.ประเทศไทย www.google.co.th

Asked by botoga3399 6 hours ago

Missing Forward/Back buttons when playing videos & frequent pauses to load content.

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos.… (read more)

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos. They are just to the right of the play clocks at the bottom left of the video image. I checked and they are still there for the same videos played on my desktop, so I know that this is not due to the content provider. Is this a mistake, oversight in a recent upgrade, or do I have to switch browsers?

2. For a lot longer than the missing buttons in #1 above, my phone occasionally gives the whirling circle that indicates that it is loading content. In the past when it stopped to load, it restarted in the exact same place, and I didn't miss anything. But now, for some time it seems like the video continues to run so that when the load catches up, the video picks up sometime later than when it stopped, so I miss some of the video. There was a workaround before you took the Forward/Back buttons away, because I could just back up to the point that the video stopped, but now it is a royal pain to get back to the correct spot. In my darker moments, I might think that this is a conspiracy, to make me miss important parts of my videos, but then I come back down to Earth.

I really want the buttons back because I use the Forward button to skip content that I am not interested in, and if you could give me some cure for the frequent loading pauses I would be grateful.

Bruce Killy

Asked by Bruce 1 week ago

Last reply by Bruce 4 days ago

Delete very old history item on Android

I have a misspelt item in my history (of ~15000 items) which is often offered as a suggestion. I would like to delete that item from history (but not the entirety of the … (read more)

I have a misspelt item in my history (of ~15000 items) which is often offered as a suggestion. I would like to delete that item from history (but not the entirety of the history). Is this possible without scrolling back through literal years worth of browsing data to find the one incident of the misspelt site?

Asked by Sam1122336532 4 days ago

Unlock Firefox keeps coming up

For a couple of months "Unlock Firefox" has been coming up on my S10 phone. Clicking on it does nothing. It's happened on a few sites. I've included an example here from … (read more)

For a couple of months "Unlock Firefox" has been coming up on my S10 phone. Clicking on it does nothing. It's happened on a few sites. I've included an example here from the LNER train app but it's also happening elsewhere. How do I stop it from coming up? My Firefox app is up-to-date.

Asked by davebesag 2 months ago

Last reply by davebesag 6 days ago

On att.com email login webpage, I get "Don't Update" ... "Update" options, not "Don't Save" ... "Save" options

I have 3 separate sets of User IDs w. respective PWs email accounts. After I login to 1st ID, say User-1 & PW-1, --> Enter, the Firefox prompts: "Don't Update" ...… (read more)

I have 3 separate sets of User IDs w. respective PWs email accounts. After I login to 1st ID, say User-1 & PW-1, --> Enter, the Firefox prompts: "Don't Update" ... "Update" options. Let's say I click --> "Update" option and later log off.

Next I login to 2nd ID, say User-2 & PW-2 --> Enter, again I get same two prompts "Don't Update" ... "Update". Then on it gets interesting .... ....

  • Case 1:- If I click --> "Don't Update," ... later log off. Next when I try login on using either of IDs, User-1 or User-2, Firefox will auto fill in --> PW-1 ... ... (bcoz I had opted --> "Don't Update").
  • Case 2:- Alternatively if I click --> "Update" and later log off. Next when I try login on using either of IDs, User-1 or User-2, Firefox will auto fill --> PW-2 (bcoz now I had opted --> Update" and therefore both IDs got inherited w. PW-2).

The same scenario is enacted if I login to 3rd ID --> User-3. Again depending upon what I click on "Don't Update" / "Update."

Eventually all 3 IDs would inherit just one of the three PWs. This happens whether the Firefox browser is on Mobile or Desktop mode. Lastly on other websites other than att.com login page, I get Save option after entering the PW.

Asked by mimic1 1 week ago

Last reply by mimic1 3 days ago